Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Teknisesti toi puu makaa pururadan valojohdon (AMKA) päällä, ja se on kunnan omaisuutta kuten pylväätkin, mutta sähköyhtiön kaapeli on siinä seuraavana odottamassa, toi tosin on lopulta aika kevyt näre eikä se siitä akuutisti minnekkään.. vaikka tädit facepookissa kauhisteli "todellista vaaranpaikkaa" noh, toi puu on nyt aika tukevasti tossa =D. jos latuvalohohto pettäis niin seuraava AMKA kyllä kantaa, ja senkin jälkeen on vielä pari teräksisellä selkävaijerila varustettua telekaapelia, kuituu ja kuparii.
 
Niiden posti on nimeltään An Post. Tosin mm. GLS näyttäs mainostavan paketteja Irlannista. Ettii mittojen ja painon perusteella "oikean" hinnan ja ehdottaa sitä?
Joo kiitos. Erään verkkokaupan mukaan tuon pitäis painaa 2,7kg ja mitat olis 50x20x31cm. Täytypä kysellä, että mitä jätkä meinaa.

pak_2.jpg pak_1.jpg
 
Ei oo mittään tehty. Ensteks ei ossoo . toisteks kylymähän tuolla on ja kolomanneksi mikään vakuutus ei korvaa jos mies työmaalle paleltuu.
 
Joo kiitos. Erään verkkokaupan mukaan tuon pitäis painaa 2,7kg ja mitat olis 50x20x31cm. Täytypä kysellä, että mitä jätkä meinaa.

Näytä liitetiedosto 73080 Näytä liitetiedosto 73081
No nyt on paketti matkalla ja minulle ei tullut lisäkustannuksia :virne:

Vaan enpä tiedä miten tämä nyt meni, antoiko viisaampi periksi... :heko: Pientä viestinvaihtoa oli. Pahoittelin, että tälläinen tilanne on päässyt syntymään ja vedin ässänä hihasta "syytön minä tähän olen". Ja tosiaan myyjällä tuossa kämmi on toimituskuluissa käynyt. Tuolla an(al) Post:ssa oli max. 3kg paketille sama 44€ toimituskulut kaikkiin Euroopan valtioihin, joten myyjältä putos pohja syylle, että minun lokaatioon on kalliimpi rahti. Kyllä se vielä laittoi an(al) Post:n sivuilta kuvakaappauksen, että 52€ maksaa max. 3,5kg paketti. En ehtinyt vastausta miettiä sille, kun yökin oli välissä. Olisin kysynyt, että eikö se paino todellakaan mene alle 3kg. Tällä kertaa kuitenkin oli sen verran hätäinen tyyppi, että lupas laittaa paketin matkaan alkuperäisellä hinnalla. :D
 
Istuin 5 tunnissa yli 6 tuntia etämööttingeissä, Teamspeak ja google meets yhtäaikaa.. hetkenmatkaa vaati pientä ponnistelua keskittyä..
 
Ajellu ååppelilla ex työpaikalle ja luovuttanut väliaikaisesti åååppelin avaimet huoltomiehen käteeno_O. Jännityksellä odotan että onko diagnoosina kommentti että ei tolle mitään voi kuuluu ihan ominaisuuksiin:confused:.
 
Tonkinut ryönävarastoista erinäisiä moottoripyörän ketju/rataspaketteja( käytettyjä) ja mallaillut niitä kinkkimoottoriin vinssi tavoitteena, laakeripukkeja/laippalaakereitakin pitäisi olla, kunhan löydän vaan niiden pesän, akselivärkkiä ostattaa.
 
Miettiny ihan ääneen että Tarviskohan tässä oikeasti alakaa laihkarille:raaps:.

IMG_20210309_154147.jpg Meinaan ku keinituolistaki laakerit räjähtää:facepalm:.
 
Tallia lämmittäny ja samaten torppaa.. leppuuttanu ruotoa ja väliin koettanu vähän venytellä..
 
Torppaa haudottu ja puunkelekkomisvissiä suunniteltu, päähännousemaksi on iskostunut semmonen "käänteinen pullokärry- lookki" joka kinnataan kuormaliinojen räikillä kiinni puunrunkoon, moottori vinseineen alimpana lähimpänä telluksen pintaa, veto köydellä joka muutaman kierroksen vinssin rullalla, tarvittava kiristys ja kitka köydestä käsin kinnaamalla.
 
Viimeksi muokattu:
Lintujen ruokinnat tarkastettu ja haettu puita sisään. Syöty ja nyt uunin lämmitystä.
Josko tää nuha hellittäs huomiseksi niin vois mennä vaikka sahan kanssa puskaan.
 
Töi.
Huomenna ois sitten perjantai :) ja lauantaina maanantai :(.
 
Takaisin
Ylös