Mielensähyvitys- ja aivoon ilon tuontiketju

Viestiketju:
Mielensähyvitys- ja aivoon ilon tuontiketju

Tyhmä kysymys:
Onko tuo härveli tarkotettu puulle ainoastaan vai jyrsiikö hän myös metalleja?

Erikoistunut pehmeille aineille, pariin otteeseen kyllä alumiinia vähän hieronu ja lopputulos on että ei mielellään, puuta, muovia ja piirilevyä vaan. Johderakenne tässä semmonen, että toimii mielellään jousena. Tallissa kyllä teon alaisena tälle semmonen isoveli, mikä onkin ihan erijuttu, taikka ainakin vois olla :)
 
Jos haluaa omatekoisen koneen joka on jämerä niin sementti tai epoksigraniitti on hyviä runkovärkkejä. Palkeista tehyt tuntuu olevan aina yksiä vietereitä.
 
Nyt on melko pienestä mieli hyvä. Tosibox etäyhteydellä pääsee virtuaalikoneelta online-tilassa monitoroimaan ja ohjelmoimaan Siämenssin logiikkaa. Epäilin ettei tuo Tosibox-avain toimi virtuaalikoneen kautta, mutta olin taas väärässä.
 
Sota-aikana tarvittiin äkkiä paljon sorveja kranaattien valmistukseen, niin ne tehtiin betonirungolle. Joskus lukenut tuosta artikkelin, betonin kutistuminen kovettuessaan oli jonkunlainen haaste.
 
Betonin kutistumiseen liittyen... yks markettihallien rakentaja tuossa sai halvalla tarjouksellaan tehtäväksi teollisuushallin, selluvirmaan. Mottipeditkin koitti valaa yksintein mittaansa. Kyllä ei onnistununu. Asiakas puheli jälkivaluista niissä, niin oli rakennusvirman pomo että aijjaa... mitäs se semmone.
Ja tässä äskettäin...
 
Kympin uutisissa kysyttiin Niko kytösaholta, millainen fiilis jäi kisoista?
-paska.
Arvostan :virnpeuk:
Että vielä tässäkin maailman ajassa joku uskaltaa sanoa, mitä mieltä on.
 
Erään ostoksen kylkiäisenä tuli 8 tölkkiä tämmöistä. :)
IMG_0957.JPG IMG_0959.JPG IMG_0960.JPG

Tosin maistuu kyllä ihan hajuvedeltä. :eek:
 
Hain yhtä työpestiä ja tänään sain puhelun jossa kertoivat että minut on valittu tehtävään. :)
 
Kokeilin lomalla tuon pikku-kameran ajastettua videokuvaa ja samalla ajattelin toivotella hyvää kevättä kaikille kansalaisille :)

 
Tuli taas leima fanhaan foordiin. Turvatyyny häiriövalon kun kävi kuittaamassa pois niin leiman sai. Ei paha, 6-7h hitsaus yms revohkaa ja toinen mokoma turvajärjestelmän vian etsintää.
 
Takaisin
Ylös