Tuleeko Paukepäivät 2021

Viestiketju:
Tuleeko Paukepäivät 2021

upload_2021-2-14_5-40-32.png

Pitäiskö tää laittaa jo sisäänajoväylän varteen?
..ja kanttiiniin Pauke -brändättyjä Peltoreita kaupan? =D.
 
Tuos soittelin, ja ei liennä näillä näkymin mitään ennakkopäätöstäkään tehtävän vielä ens kuussakaan.
Meinattiin et katotaan Huhtikuussa loppupuolella tilannetta, ja sit Huhtikuun loppuun mennessä infotaan, tilanteen mukaan joko joo, tai jaa, ehkä, tai ei, ehkä myöhemmin ....

Huomioiden, että viimevuonna heinä-elokuun taittees oli aktiivitautitapauksia sellasen 170 kun viimevuoden lopullinen päätös tehtiin, täl hetkellä niitä on aktiivitapauksia yli 9000 .....
 
Itsehän kyllä ilmestyn kun eventti realisoituu, vaikka olis ens helmikuussa.
 
Nojoo, ei Mersukaan ole ihan täysin vielä Paukevalmiudessa.
 
Itsehän kyllä ilmestyn kun eventti realisoituu, vaikka olis ens helmikuussa.
Niin varmaan minäkin.
Mut tän hetken tilanteessa ei arvata edes "ennakkopäiväystä" ilmoitella, kevään tai kesän suhteen.
Eli ollaan tarkkailevalla kannalla tilanteen suhteen.

Itse tapahtumahan saadaan hyvinkin lyhyellä "varoitusajalla" pystyyn, siihen riittänee 3-4vko aikaa hyvinkin .....
 
Tällä hetkellä ainakin toistaiseksi vaikuttaa siltä, että keväällä ei, ehkei syksymmälläkään, vaan saattaapi olla , jotta ehkä jopa on välivuosi tapahtumassa.
 
Varasuunnitelmana pitänee ajaa Mersu tuohon lähikylille, Monkey ja jotain muita kamppeita mukaan. Siellä sitten kevätkäynnistellään noita ja linkkukonetta ja jakkaraa. Setka ja bemmi lie turhia yrityksiä.

Ehtoommasti joutuu savusaunan sijaan tyytymään IGIin. Yöksi voi sitten kömpiä Mersun lavalle kun liekinheitin-show't on saatu päätökseen (eli heittimen käyttäjän tuntien siinä klo 18:47).
 
Paukkeita vai ei, on ihan liiian aikaista nyt visioida voidaanko puolen vuoden päästä pitää eventti vai. Elätellään toivoa ja odotellaan.
 
Paukkeita vai ei, on ihan liiian aikaista nyt visioida voidaanko puolen vuoden päästä pitää eventti vai. Elätellään toivoa ja odotellaan.
Se nyt on melkosen varmaa, et keväällä ei ainakaan ole.
Ja on nyt vähän monien mielipide kyllä, kun tuo pöpötilanne nyt pyörii siellä 10.000+ aktiivitapausta ( viimesyksyn Paukkeiden päätöstä tehdessä n.140-170 ja itse tapahtuman aikaan toi luku oli n.200 ) , että josko tuo ei todella rajusti muutu ( esim alle 1000 aktiivitapausta ) niin tuskin syyspuolellakaan pidetään.
 
Älä oo noin negatiivinen, leikitään nyt edes että ehkä, kevät nyt on aika selvä jo.

On ihan turha vetää vielä loppukesästä arvioita ja arvauksia, kun ei me todellakaan, eikä kukaan muukaan tiedä. Ihan rauha vaan nyt.. katsellaan rauhassa, seuraillaan, ja noh, härveleitä on hyvä tunkata iskuun enihau... on sitten 2022 mitä esitellä, tai 2023 tai..
 
Juu kevät on ihan selviö käytännössä jo nyt.
Jollei tautimäärä putoa kymmenes tai kahdeskymmenesosaan nykyisestä tossa paris kuukaudessa ( eli luokkaan n.500 kpl ) , tai vastaavaa muutosta tapahdu heinäkuun loppuun mennessä, on sitten syyskin taputeltu ....
 
Takaisin
Ylös