Hauskaa, hupia, ihmettä, kuvia, videoita, juttuja (mutta ei vitsiketju)

Viestiketju:
Hauskaa, hupia, ihmettä, kuvia, videoita, juttuja (mutta ei vitsiketju)

Mutta jos alettais kuoputtamaan Kymijoen pohjaa, niin ne parin sadan vuoden ajalta olevat tehtaiden ja kaupunkien paskalietteet lähtis juoksemaan mereen joen pohjasta. Jonkun laskelman mukaan olisi helpompi ja edullisempi kaivaa viereen umpimaahan koko matkalle uusi kanava, kuin yrittää puhdistaa ruoppaamisen ja kanavoinnin liikkeelle päästämiä paskavesiä.
Ihan samat jutut siellä suuntaa kuin täällä tuo jämsänjoen kanssa, sakut ois ruopannut sellun pois ilmatteeksi ja muuta plaaplaata.
Onhan sinne aikoinaan joku pilalle mennyt keitto pistetty, mutta eipä sillä moskalla ois kustantanut edes laivamatkaa saksasta suomeen.
Oikeestihan se oli haiseva viemäri 80 luvulle asti, yhteiskunta jätteet ja teollisuuden jätteet men surutta suoraa siihen. Sitten yhtyneet rakensi bioloogisen puhdistamon paperitehtaan jätevesille, niin täytyi yhteiskunnankin panostaa puhdistamiseen.
 
On tuos aikanaan ollut kyllä tekemistä ....
Siis joskus about 40v sitten ..... n.200ha / 144 tuntia kynnetty koneen pysähtymättä ( päisteitä suunanvaihtoa varten lukuunottamatta ) ja kuskinvaihdot ja tankkaukset tehty "lennossa"

 
Tuon saappijutun ( ainakin jonkin version ) oon juu joskus jostain lukenutkin (suomenkielisenä ??? ) ....
 
Ei oo oikein työturvallisuuteen panostettu ku liikkuvaan traktoriin hypitään kyytin ja pois sekä roikutaan liikkuvan traktorin ulkosivulla ilman turvavöitä:D:D:D:D....
 
Kun @refy puhu siitä aidan istuttamisesta niin tässähän olis kone. Kait ton @klappi nopeesti rakentais linkkukoneeseen lisävarusteeksi....
 
Suomessa isommat maajussit puhuu ku tulee paljon ajoo talouskeskus-pelto välille kun tarttee käydä moneen otteeseen siellä pellolla.
Ottaisvat oppia varsinkin kevätkyntöihin ja sopii tietysti myös syyskylvettävillekin...
 
Kyllä varkaalla säteili.
Meillä venerannasta varastettiin kerran naapurin lukittu soutuvene. Mulla viereinen vene. Siitä varkaat veivät vaan ketjun, lukon ja pesukoneen vastapainon. Vastapaino oli kaivettu rantahiekkaan puolen metrin syvyyteen ja ketju oli siinä toisesta päästä kiinni. Päättelin, että varkailla oli tarve lukita viemänsä vene. :confused:
 
Kyllä pitää olla vahvoja autoja, jos tuollaista käyttöä kestää useammankin päivän.
 
Takaisin
Ylös