ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Viestiketju:
ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

- 27 C aamusella , ilmasto on lämmennyt jo 9 astetta. Vanhassa tönössä patteriverkkoon työnsin +60 asteista, oli hiukka vaikeeta saada varaajaan 80 C. Ja se erotus 20 astetta on sitten se varaaja netto kapasitetti eli ei montaa tuntia riitä :(

Vähä tyhmä tämän talon patteriverkko, patteri on päältä sen 60 C mutta alareunaa pitää puhaltimellä lämmittää ettei jäädy ;) Tarttis tehdä jotain ?
 
Tänään aamulla -24 ja huomenna vielä ennustetaan suht samaa. Sunnuntaina lauhtuu jo -4.. voi olla tennissukka-keli kun työntää laattaan lämmintä vettä pari päivää.
 
KMP sanoi:
@klappi vois kyllä hommata sellasen nahkaisen koppalakin seuraaville paukkeille. Olis sit tyylikkäämpää nuokkua nahkapehmusteisessa tuolissa kaiken kansan töllisteltävänä.. :D

it%C3%A4saksalainen_koppalakki_harmaa-2.jpg

Ottaa samalla ton parran niin saa kaahata jakkaralla ingognito....
 
Minä. Pahoitteluni. Eihän nykyään saa kai erotella, emmietiiä..



En kyl me sanoo. :mitenlie:

Puhutaan siis henkilöstä.. Eikös tämä Fran Blance ole bi.seksuaali? siis tubettaja. Ainakin jossain pätkässä kerto sen. Innokas elektroniikka harrastaja. Tulee kanavaa seurailtua..
 
MV kaverilla oli pensa hiase monta vuotta. Siin oli liukuovet kummalkiin puolella, taustoja en tiedä. Samanlain uudempi tiisselihiase nykyään. Kironnu kun liukuovi vaan oikealla puolella..
 
Sunnuntaina taitaa jo olla siedettävät kelit, josko lähtis puita kaatamaan tien ja pellon reunoilta...
Kokorunkona vetäis juhannuskokon viereen ni ois helppo sit nostella risut kokkoon.
 
Työreissulta palauduttu kotimaisemiin.. voi iso V että kyrsii jo koko reissaaminen, ei pelkästään tän Koronan takia vaan ihan muutenki.. ens viikko lähimaastossa onneks..
 
Takaisin
Ylös