Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Koiran ä- äntemisreissulla kaurapellon laidalla vannesahan rakentamispäätös, wood - Mizerin terä, auton varapyöristä teräpyörät, terä pysyy paikallaan, eestaas keinuva ränni klapusirkkelin tapaan pölkylle ja johan napesta syntyy. Isoo kinuskiisolohko. Näytä liitetiedosto 66657
Klapitus on nyt mennyttä aikaa, nyt tuloo napes!
Eikö se äystö oo mitään? Luulis olevan hyvä peli tuohon hommaan.
 
Pimu aammupissakakatettu ensin. Sit aamupalat itelle ja elikoille, sit Heikkilä oylle. Tunti ensin pskan puhumista kahvihuoneessa, sit vajaa tunti volovon telinnostajan kimpussa, toimii.. Raskas kalusto osastolta löytyy diagnoosi, siis lainattu ketjua Man teli ei nouse. Sit tekaasin polttopuita pinosta lihalaatikollisen että saapi puuhelliin tulet ja sapuskaa helliltä. Pottuja en hakennu vielä tänään. Tänään sitten tyydymme hirvikäristykseen keitetyllä riisillä.. Hirveetä..
 
Seurannut naisväen talvirenkaiden valintakriteereitä, kun varastopaikassa on kolmen kuljettimen renkaat vanteineen, 14", 15", ja 16" kahta eri pulttijakoa ja pulttilukumäärää. Kukaan ei voi kuulemma muistaa ulkoa moista, kumma juttu... :jammi: Oli oikeastaan hypnoottinen kokemus seurata sivusta tätä päättelyä, mitkä kuuluvat mihinkin kulkineeseen....
 
Viimeksi muokattu:
Seurannut naisväen talvirenkaiden valintakriteereitä, kun varastopaikassa on kolmen kuljettimen renkaat vanteineen, 14", 15", ja 16" kahta eri pulttijakoa ja pulttilukumäärää. Kukaan ei voi kuulemma muistaa ulkoa moista, kumma juttu... :jammi:



Pojan jäärä aikoinaan ähräsi paskattiin talvirenkaita ensimmäistä kertaa:rolleyes:. Hirveenä ähisi ja sitte tuli selevittään että ei ne passaa:D. Juu ei passannu ku oli sitruunan talvirengas yrityksessä:rotfl:. Minä sitte neuvoin laskemaan pultit ja hakemaan varastosta ne ainuat renkaat joiden vanteissa on 5 pultin reikää:rotfl:
 
Me, tai hän eli @4wdman tekastiin -60 luvun huopakaton päälle peltikatto puuliiteriin kolmisen viikkoo sitten.
No bärgeles hyvä juttu. Meikäläisen pitäis varmaan kohtapuoliin rueta samoihin hommiin. Alkaa olla liiterin ja aitan katot tiensä päässä ja vielä ku ovat ehjiä ni heittäs rimat ja ruoteet katolle ja pelti päälle.
 
Ei kummonen palaveri ollu aamulla, tietojen keräys, tarkistus ja muutama sana minkäsorttista hommaa.
Kävimpä sen jälkeen työmaalla uhmaten ei tartte tulla muita häiritteen päällikön kommenttia.
Henkilöstövastaavalta kävin kysymässä joko olis allekirjotettu väliaikainen työtodistus saatu aikaseks. Ei ollu vieläkään, kuulemma espoossa jumissa koronan takia. Aika saakelin saamatonta eikä tolle touhulle voi kuin nauraa ja kyllä tosta pelleilystä hyvä tovi työnjohtajan kans pölistiinkin.
Tovin siinä yhden nuoremman asentajan kans pölisin ja puhe meni tähän mun tilanteeseen. Kerroin sitte mitä iso päällikkö mulle sanoi niin hetken hiljasuuden jälkeen sai sanottua ei saakeli karua touhua.
 
Töipäivän jälkeen tuli käytyä SPR:n Veripalvelussa verenluovutksessa kun sieltä alkuviikosta laittoivat pyynnön että tulisitko. Näin koronan aikoihin on isosti pulaa luovuttajista joten sinne siis kun viime viikolla tuli minimi aika täyteen luovutusten välillä eli 61 vuorokautta. Oli vasta 122 kerta ja jatkan niin kauan kun ikä ym. antaa myöden.
 
Aamun touhut auton pesu & siivous, kurakeleille kaukalomatot paikoilleen ja lisäpitkille paremmat säätöjalat kiinni. Samalla sai tuhottua yhden porkkanan vingulla kun piti rosteritelinettä hiukan avata. No vanha rikkinäinen terä jo valmiiksi, tulihan käytettyä tarkkaan.

Loppuilta menee sitten komiasta kelistä nauttien, työn ohessa. Kotimatkalla voi sihtailla vähän valoille säätöjä kohdalleen, saa telineestä leikeltyä ylimääräistä pois..

IMG_20201015_120223__01.jpg IMG_20201015_154940.jpg
 
Sirkkelin kaukaloon hauskaa jatkoa notta napekset tippuisivat hiukan kauemmaksi... no.. päätuotehan tuossa näyttäis olevan sahajauho ja sivutuotteena napeksii. Kyseessä on pihavaahteran polttohautaus tavoitteena. Ehken pientä reparointia. Motivaatiota antaapi kylymä tuuli.
20201015_152458[1].jpg.png
 
Takaisin
Ylös