Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Oliko Kontion kanavalla jotain joutavuuksia, vai tarkoitatko yleensä?
Yleisesti ottaen tarkoitan. Nuo tubet ym. on niin täynnä turhuutta, etten juuri katso niitä ja todella korkealla olisi kynnys, jos itse pitäisi joku tubevideo julkaista.
 
Oliko sulla siis videoita julki?
Mikä ajoi tähän tekoon?
Oli julki. Vasta toki vuodesta 2008.
Pääsääntöisesti foorumeille tehtyjä, tekstiä selkeyttäviä/vikapaikkoja esiintuovia videoita. Mutta oli siellä sitten myös ihan koneiden käyttövideoita.
Konevideoita kuitenkin kaikki mitä siellä oli.

Sain tekijänoikeusrikkomus merkinnän. Ja myönnän toki sen.
Mutta sen jälkeiset "koulutusvideot" youtuben puolelta sai kaatumaan kupin nurin.
Ja totesin, että kiitos näkemiin.
 
Sain tekijänoikeusrikkomus merkinnän. Ja myönnän toki sen.
Mutta sen jälkeiset "koulutusvideot" youtuben puolelta sai kaatumaan kupin nurin.
Ja totesin, että kiitos näkemiin.

Aika napakasti saavat lähes taustakohinasta seulottua radion soittaman kappaleen, tekijälle toki kuuluu oma osuutensa, mutta joku roti ehkä siinäkin. Koulutus videoihin en ole itse törmänny, kuitenkin rikkuri videoita on aika monta, samoten kun semmosia videoita joita kovin yrittävät kaapata mutta erimieltä olen, koskapa omin pikkukätösin musicmakerilla olen metrimittasta humppaa sinne vääntäny.
 
Huoltopäivä
IMG_20200923_081834.jpg
 
Tulin kotopihaan omenaporalla, riisuin ajohanskat, ja tästä eteenpäin on kaikki hämärän peitossa, mutta lopputulemana on että ajohanskat on kateissa, etsitty kaikista mahdollisista ja mahdottomista paikoista, ei vaan löydy....
 
Ykkösmoperi viety talliin. Taitaa olla sen mopon ajelut tältä kaudelta siinä. Eikä tämän mittariin tullut tänävuonna ilmeisesti 3000km enempään, jos edes sitäkään...

Kakkosmoperilla jatketaan vielä kautta eteenpäin.
 
Kävin Portin pielessä k(o)iran kanssa raapasemassa sankkoon eiliseltä reissulta maahan jääneet puolukat. Ei niitä ollu 15 litraa enempää. Mutta isoja palleroita kuitenkin.
Nyt oli tyynempi ja sen huomasi lisääntyneestä lentotoiminnasta ympärillä. Turistejakin yhytettiin metsässä keppikävelyllä. Muutama sananen vaihdettiin koiran ollessa hiljaa ( merkkasi kyllä kulkijat hyvän aikaa aiemmin ennen kuin tulivat näkyville) , säästä ei puhuttu normiporinan tapaan, vaan seudun pääaiheesta.

20200923_163022.jpg
 
Todennut, että vesi on Saimaassa laskenut semmoisen reilun 5cm. Nyt mahtui sillan ali kevyesti. Aivan upea sää käydä vesillä vaan kalat vissiin olleet just siinä 5cm kerroksessa kun 2h aikana kaiku täysin hiljaa. Yleensä Linnanvirrassa, varsinkin alapuolella syvässä vedessä on jatkuvasti kalankuvia.
 
Tyttöjen työpäivän päälle olin hiukan johtotehtävissä tuossa uudessa ulkovarastossa.
Syöttöpiuha jäi vielä kytkemättä, kunhan se sähkömies joutaa... :silmänisku:
 
Takaisin
Ylös