Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Herätty puolenyön jälkeen kolmesti vaatteet ja petivaatteet märkinä,eli vihdettu paita, kalsarit ja nukkumapaikka sekä juotu puolilitraa mehua per herääminen. Omalaatunen tunne kun kolmeen viikkoon kuumemitari näytti lukemaa joka alkoi 35.....yleensä ollu 36, 37 tai 38 alkuisia lukuja viimesen parin viikon aikana.
04:30 jälkeen hereillä, selannu nettiä, nauttinu aamupalaa + kupillinen lääkkeitä, selannu nettiä, kuunellu kun naapuri pistää klapikoneella mun rankoja n. 10 kiintoo pieniksi, ihan ite halus tehdä vaikka sanoin et kyl mä ne ite kerkeen pilkkoo kun katoksessa on liki kolmen vuoden puut nyt jo pilkottuna.
Koira arvosti massikka-pilkemaster yhdistelmää niin paljon, että kävi nuuhkimassa....ja nosti koipee massikan renkaalle....:D
Ite en oo huomannu että olis valmettia merkannu....
 
Huutokaupparenkaat nappasin paluukuormaan Kouvolasta.
Satuin ajamaan sopivaan aikaan ohi...
 
Peuroille ruokaa : istutushommia.

10m perennapenkki
2x omppupuu
1x Prunus Sargentii
1x hevoskastanja
10kg nurmikonsiementä

IMG_20200512_203422.jpg
 
Autorampeista jäi siivu lankkua pyörimään jalkoihin, johonkin se piti törsätä. Vähän jyrsintää, tulta, kelovahaa pintaan ja kiiltopintaista vanikkaa keskelle. Perkeleen Pinterest. Emmä oikein tiedä, mallailin tota takanluukuista sisään, olis mahtunu mutta osa-aika-avokki ( on hänen itse keksimä.. :D) sanoi vievänsä terassilleen. No, saipahan taas touhuiltua tallilla, ei se lopputulos vaan tekeminen.. :D
Tulee itellä kyllä puucee mieleen tosta..
IMG_20200512_154257.jpg IMG_20200512_165431.jpg IMG_20200512_185735.jpg
 
Töissä ei mitään kummallista ollut, pienimuotoista neuvontaa muutamasta hommasta ja yhden navan purin kun asiakas sen hallille kiikutti. Eilisen sitä oli koittanu purkaa. En kyllä yllättyny ettei saanu purettua, aika hyvin oli osat kiinni toisissaan ja seassa vielä liima. Työkalu vaan melko karkea tuohon vaikka valmistajan ohjeilla teetetty niin jälkiä jäi mutteivat ole tiivisteiden kohdalla.
Pari heppua yhtä remonttia loppuviikosta menee tekeen ja työnjohtaja sitten siittä tänään asiakkaan kans sopi. Oli kuulemma kysyny että tuunko sen homman tekeen johon sitte sanoi etten pääse jolloin tämä asiakas oli todennu että niillä hepuilla on sitte syytä olla meikäläisen laatukäsikirja mukana. Tässä tapauksessa tarkotti sitä että tietää talon tavat ja sopivasti kieli poskessa :lol: Työnjohtaja tästä kertoi niin kysyin että kai sanoit että alas on sullaki vaatimustaso menny:mrgreen:
Tämä isäntä kun välillä melkoinen moottoriturpa on eikä jälkikasvu ole puusta kauas pudonnu.
Todennäkösesti katsovat mistä uudet heput on tehty jos paikalle sattuvat
 
Meikäläisen mielestä hieno tuo ,joniteehoon, taiteteos, mitenkä jos sovittaisit tuonne vanerin taakse pienen patterikellon koneiston, viisarit sen verran lyhyet että sopivat kiertämään tuossa sydämmen sisällä, pisteet vaikka klo, 12, 3, 6, 9 kohtiin.
 
Aamulla vein emännän acutaan jonka jälkeen takasi kotio. Tässä odotellessa sitten turissu puhelimessa ja selaillu nettiä. Jaahas tulikin viesti että tutkimukset tältäpäivältä ohitte joten :autoilee:acutaan.
Niin ja tuli viesti että eläkevakuutusyhtiöltä tullut jokin päätös, taitaa olla parempi että käy lukemassa vasta kun on oon emännän hakenut.
 
Katastettu h-auton peräkärri, Saris 3,5 tonnia. Vuoden 2023 puolella seuraava katastus, taas vejellään:virnpeuk:
 
Huutokaupparenkaat nappasin paluukuormaan Kouvolasta.
Satuin ajamaan sopivaan aikaan ohi...

Sika säkissä renkaat kotona.
Ilmotuksessa oli että toinen rengas tyhjä.
Olis voinu rehellisesti ilmottaa että toisessa renkaassa reikä kyljessä.
Pitää purkaa pois vanteelta ja kattoa kannattaako paistaa...
Kyllä korpeaa:kiroaa::kiroaa:
 
Varustelin taas yhden veneen. Onneksi ei tuo venekauppa ihan kokonaan ole hiipunut.
 
Takaisin
Ylös