Ihmettelyn aihetta taas

Viestiketju:
Ihmettelyn aihetta taas

Ei tainnut keretä selvittää että oliko litteä vai pyöreä. Sen verran oli hätänen vauhti. Olis vuokrannut vaikka kuumailmapallon..
 
Kerran hirmu krapulassa hokasin mitenkä Ufo oikein toimii :heko: Mutta ei siitä ääneen pidä kertoa :noey: kylähullun maine saavuttaisi vain lopullisen niitinsä :äh:

Minulla ei pienintäkään käryä toimintaperiaatteesta, luulen sen liittyvän kuitenkin antimateriapropulsioon. Juuri havaattin pienikokoisen UFO:n lasku/starttijäljen tuvan nurkalla, lienevät taas käyneet vakoilemassa minun talakkunareseptejä?:epäilevä:
IMG_20200223_140928.jpg
 
Just kai sama heppu. Ihan hirmuisilla hyötysuhdelukemilla retostaa jne.
Jossain vaiheessa meni kai koko touhu manian puolelle, ainakin siltä vaikutti sitä saagaa lukiessa. Voimalan proto ois kai kasaamista ja koeajoja vaille valmis mutta ehkä totuuden selviäminen keksijää pelottaa kun koeajot piti olla joulukuun loppupuolella mutta ei vieläkään tapahdu mitään.
No joo, sama heppu. Ei tunne edes generaattorin toimintatapaa ja näin ollen ei protoaan saa koskaan tehtyä.
 
Kerran hirmu krapulassa hokasin mitenkä Ufo oikein toimii :heko: Mutta ei siitä ääneen pidä kertoa :noey: kylähullun maine saavuttaisi vain lopullisen niitinsä :äh:
Eihän siinä mitään jos pystyy asian esittelemään fysiikan lakien ja muutoin myös uskottavasti perustellen näyttäen toteen. Monesti vain tulee näillä pelle pelottomilla suurehkoja aukkoja yleistietämyksessä, mitkä kaatavat heidän agendan.
 
Löytöpalkkiota ei saa löydön omimisesta vielä kuitenkaan.
Olisi heti pitänyt kitkuttaa se nippu löytötavaratoimistoon.
 
Tarkistettu peräöljyn määrää, käännytty 180 astetta, että on nähty paremmin, missä käsi hamuaa? Jalat livenneet kytkinpolkimen alta ulos?
 
En löytänyt juttua jossa joku kirjoitti,Vanhat koneet lehden kilpailijasta. Tänään tuli postissa kyseinen näytenumero, Koneklassikot tilaamatta.
 
Ei kovin hyvin palonkestävää.
Seekin on hiukka kuinka ajatteleepi asian.
Paperi kun on pientä silppua ja ilmavasti, on aika herkkää palamaan, mutta kokeiles polttaa kirja...prosessissa siihe silppuun vissiin jotain palonestokemikaljua lisätään...
 
Takaisin
Ylös