Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Joku ehkä muistaa sen mun vaatetuskriisin, kun KK-paidoista lähti painatukset. Nyt löysin erinomaisen ratkaisun ongelmaan, neula ja puuvillalankaa. Varmasti ei ole kellään samanlaista. Mä kun oon muutenkin tällanen yksilöllinen porkkana niin sopii kuin nokkasiili hansikaslokeroon :virnpeuk:

IMG_20200122_210604_BURST001_COVER.jpg
 
Just kotiuduin kolmen päivän kurssilta. Saas nähdä kuinka aamulla väsyttää.
 
Päivällä kävin katselemassa mitä metsäkoneet naapuripalstalla on touhunnu, pientä hakkuu aukeeta näköjään, samaiset koneet oli viikon vähän matkan päässä viikon harvennusta tekemässä ja nyt näkyi olevan toiset koneet samalla suunnalla.
Valluun vihdosta viimein lattialevy paikalle, Ehtoosta veli tuli jeesaan että saatiin puukattila paremmin hollille ja trukkipiikkeihin valmiiksi suojaan kun huomenna pitäis siittä kaupat tehdä.
 
4000 etuakselia kasaillu. palloniveliin nipat ja maalausta kunnostetuille osille. uusi ikh etunapa näytti kyntensä kun prässillä pumppailin rasvaa sinne ja prässin suutin ollu hiukan tiukka niin nykäsin kovemmin niin nippa jengoista mukaan.. täytyy huomen tutkia jäikö jenkoja vai saako tehä isommiks heti alkuun. prässin suuttimen myös vaihdoin kun oli hiukan liian kiinni tarttuva.
 
Mulla on nyt hämmentävä vuorokausirytmitys, 3 viimeaamun heräämiset aikaikkunassa 05..06.
 
Pirtin lämmitystä, puukattilan lastaus peräkärryyn kun meni kaupaksi ja nyt kaffeella.
Lyhyt työpuhelukin tossa oli Laukaan suunnalta, reilu 30 min.
 
Takaisin
Ylös