Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Viestiketju:
Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Paketitkin kait maanantain jälkeen pyssää...
No MIKSI käyttää postin palveluja ku paketti kulkee A: nopeemmin ja B: varmemmin C: halvemmalla Matkahuollon kautta. Joka pitäjässä on jonkinlainen matkahuolto ja tai useampi piste, mistä matkahuollolla lähetettyjä paketteja voipi noutaa ärkiskasta kookauppaan, ne vaan pitää tietää että antaa lähettäjälle oikeen eli lähimmän noutopaikan osoitteen.
Juuri tänään kyselin matkiksesta pakettien kulusta, niin AKT:n poppoo ei käsittele POSTIN paketteja, mutta Matkahuollon paketit käsitellään. Samoin pienemmissä pakettikokoluokissa ÄRRÄpaketti on kova sana...
Ugh.
 
On täälläkin matkiksen jonkinlainen piste, mut osoitteella paketit ei tuu siihen, paitsi hoppihollin tms postimyyntivirmojen lähetykset.
Matkahuollon paketteja kuskaavat dösät kun ei kierrä kylän keskustan ( 1km suuntaansa) kautta, vaan loikottavat tosta ohi 60kmh alueella 60-80kmh......
 
Käytännössä siis jos matkiksen bussipakettina tulee , pitää se lähetys hakea jostain kolmesta eri pisteestä, joihin lähimpäänki on matkaa 22km suuntaan.... Ja jokainen noista on " ei Yläneellä " ...... Riihikoski ( alkuperäistä Pöytyää ) tai Oripää, tai Säkylä ( Satakunnan puolella )
 
hiluxia en onneks kehunu liikaa. oli tänään temppuillut taas. nyt täytyy metsästää sopiva o-rengas ja koittaa jos siitä olis apua.
 
No, sitähän ollaan sitten kohta hevostilan isäntää... :kulmat:
no ei. mut kiva kyl kun voi noil harrastekoneil harrastella niitä pieniä traktori töitä mitä tarvii. ja välimatkaa lie 3km niin pysytään omil tiloil.. ja ihan sillä kiva kun ei ole kuitenkaan yleisemmin tavattava rahaton elukoiden pitäjä.. voi jopa saada korvausta menetetystä vapaa ajasta..
 
Onkohan jotain iskunvaimentimen tyyppisiä, jotka toimii vaaka-asennossa tai + - 30ast ylä-alaviistoon ? Jokin 200mm liikevara riittäneisi.
Siis ei ehkä kuitenkaan mitään paineistettuja kaasuvaimentimia, vaimennin saisi jäädä sille pituudelle, johon esim käsin painelee ?
Tymäkkyyttä saisi olla kyllä......
Rättisitikan iskarit on asennettu lähes vaakatasoon. On ihan oikean iskarin näköiset ja iskunpituuskin ns. tavallisen iskarin luokkaa. Oliskohan sopivat?
 
Niin jäin ite tuossa iskariasiassa miettimään, että onhan "maailman sivu" asennettu iskareita vaakasuoraan. Joku F1-tyylinen (ja miksei muutenkin rata-autotyylinen) monilinkkituenta, jossa iskarit on rungon sisällä vaakasuorassa ja niihin voidaan kohdistaa tarpeen mukaan x:y välitys työntötangolla. Samoin kallistuksenvakausjärjestelmiä, joissa on vaakaiskari tolppien välissä.
 
Pitää olla nimenomaan "hoikka" putkityyppinen vaimennin.
Ehken jokin 6-9tn kuorkin etuputki vois olla soppeli ???
Pitää testata ajatusta joillain hennommilla pumpuilla .....
Ja sit ehken alkaa patenttia hakemaan, jos pelittää ......
 
On muuten tympee homma se patentin hakeminen. Kannattaa mallia kattoo jostain ja tehdä itekin vähän uutuustutkimusta.
 
Takaisin
Ylös