SEURAAVA KONE/LAITE HANKINTASI ?

Viestiketju:
SEURAAVA KONE/LAITE HANKINTASI ?

Mulla on ollut jonkun tovin ajan UNI-T UT203 ja ihan näppärä kapistus varsinkin ajoneuvojen kanssa pelatessa.
 
En tiedä minkälaisia ominaisuuksia on haussa, mutta itse tilasin keväällä tälläisen: https://www.ebay.com/itm/A-UNI-T-UT210E-Digital-Clamp-Meter-Multimeter-Handheld-RMS-AC-DC-Mini-Resistanc/262613202415?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Tänään viimeksi käyttänyt DC-virtamittausta. Olen ollut positiivisesti yllättynyt tämän ominaisuuksista, toisena mittarina minulla on Fluke.
Mulla on ollu monta vuotta 203, muistaakseni. Hankintaperuste oli DCA mittaus mahdollisuus. Ainut huonopuoli on mittajohdot. Kovia koppuroita kylmänä, niinkuin kaikissa halpis mittareissa.
 
Halvimmissa ei ole DC-virta-aluetta, koska niiden toimintaperiaate perustuu vain induktioon. Pihti on muuntajapakka.

DC-alue vaatii tasavirtajohtimen tuottaman magneettikentän mittausta ja se tehdään ymmärtääkseni hall-anturilla pihdissä.
Täh? :eyepop::D
 
Heräteostos Mr Tokmannilta.

DSC_5616.JPG


DSC_5617.JPG


DSC_5613.JPG

 
Pitääkö tämmöiset pikkuostokset alkaa lykäämään tähän topikkiin niin saa muutaman kerran viikossa kirjottaa rimpsuja.. :eek: Deutz F4 moottori suoraan lumihangesta.. kunnosta ei mitään käryä ja starttikin näky puuttuvan. ehkä siinä jotain käyttökelpoista varaosaa lienee kun noita Deutz moottoreitakin kertynyt sen 10 ellei ylikin. 2,3,4 ja 6 sylinterisiä.
1 luminen kuvakin siinä.

IMG_4640.JPG
 
Roverin K-sarjalainen kone tuli haettua jemmaan yhden Freelanderin keulalta. Kunnosta ei mittn tietoa, varmaan kansipahvi/putkivikainen...
 
Huomenna paikalliseen Tokmanniin, josko siellä vielä noita olisi..
Juutuupissa näytti löytyvän paljon materiaalia hakusanalla ACK-8058W

Tämäkin kuvattu sillä...




Edit: Tämä kuvaushenkilökunta tulee varmaan jälkitoimituksessa kotiosoitteeseen...
 
Viimeksi muokattu:
Juutuupissa näytti löytyvän paljon materiaalia hakusanalla ACK-8058W

Tämäkin kuvattu sillä...




Edit: Tämä kuvaushenkilökunta tulee varmaan jälkitoimituksessa kotiosoitteeseen...

Odottelet siellä housut nilkoissa, niinko norjalainen keskellä vuonoa. Tosin norjalainen odotteli tanskalaista pornoaaltoa.
 
Huomenna paikalliseen Tokmanniin, josko siellä vielä noita olisi..
Eipä ollut,eivätkä kuulemma pysty liikuttelemaan tavaroita myymälöiden välillä, yksi reilun viidenkympin kamera oli myynnissä, paikalle kutsuttu myyntivastaava näpytteli hetken kapulaansa, kyseessä myös poistuva tuote, hinta tipahti kahteenkymppiin.
IMG_20191112_083934.jpg
 
Argh! Minkähänlaisille hernepäille ne tekee noita kameran lisävarusteita, otta -asennukseen tarkoitettu panta on reilut kymmenen senttiä liian lyhyt....no ompa paketissa noita kakspuoleisia tarroja....
 
Takaisin
Ylös