WV LT 35 sähköt

Viestiketju:
WV LT 35 sähköt

Heke57

Tulokas
Liittynyt
11 Lokakuu 2019
Viestit
4
Oikean puolen vilkut ja sumari syttyy, kun laittaa parkit tai valot päälle. Ratti katkaisin uusittu ja lamppuihin koitettu lisä maita.
 
Muut valot toimii normaalisti? Mitäs sitten kun panee vilkun tai sumarit päälle?
 
Sumari palaa koko ajan, eikä sammu katkaisijasta.
Vilkku toimii vasemmalle valot päällä normaalisti. Oikean puolen vilkut palaa koko ajan. Kun valot sammuttaa myös oik.toimii normaalisti.
 
Omasta kokemuksesta johtuen ruukaan vastaavissa jännissä tilanteissa ensimmäiseksi perehtyä vetokoukun sähköihin jos sellaiset sattuu ongelma kulkineessa olemaan.
 
Koukkutöpseli aika monasti ollut syyllinen, jänniin ilmiöihin kanssa .... Toimimattomuuteen taas monasti koukkutöpselin rosvoliitokset takapaksissa tms missä ovatkin ....
 
Vaikka tuolla olikin jo mainittu, että lamppuihin on koitettu lisämaita, niin sitä tuskin voi silti ylikorostaa tilanteen ollessa tämä. Pitäisi myös varmistua siitä, että tällaiset lisämaat ovat hyvissä kontakteissa molemmista päistä.

Kannattanee myös tehdä valot päällä sekä ohmi-, että jännitemittausta eri pisteiden välillä (suoraan lampun kannasta vahvaan miinukseen ja plussaan). Ohmimittaus itessään ei ole järin luotettava mutta samaan aikaan käytetty teho saattaa aiheuttaa sopivaa nyanssia.

Lamput kun normaalisti palaa jo pienillä jännitteilläkin, niin niitä on turha uskoa vianselvityksessä. Joku muutaman voltin jännitehäviö lampun ja plussan/miinuksen välillä on kuitenkin jo merkittävä ja aiheuttanee häröä muihinkin, mutta lamppu palaa about normaalisti.
 
Jep koukku pistokkeesta silmä määräisesti katsoin kaikki OK.ei oo koitettu kärriin.
 
Tere. LT 35. Vm 1999
Eli Pirkka Mersu, kyllä lähtisin vetokoukun johtosarjat ihan kunnolla tutkimaan ekaks. Vaikuttais, että vilkun ja sumuvalon johto jossain lyö läpi parkin johtoon. Joko pistokkeella, tai siellä, mistä vetokoukun johtosarja liittyy alkup. johtosarjaan. Vi myös olla väliltäkin hankaantunu.
 
Takaisin
Ylös