Säätila tänään eripuolilla Suomea

Viestiketju:
Säätila tänään eripuolilla Suomea

Paikallisia kuuroja (ja ulkopaikkakuntalaisia sokeita)...
 
+21 Kuivahjärvellä, lähimmät pilivet horisontissa jossain Juupasjojen tienovilla.
IMG_20190822_151519.jpg
 
nyt on lämmintä 20,2 astetta,mutta on se päivällä käynny 21,6 asteessa.Ei tuule ja aurinko yrittää paistaa,pilviä kyllä on.
 
Ukkonen lähestyy uhkaavasti lännen suunnalta. Kirkkaana loistaa koko taivaanranta.
 
Iltapäivällä myöhemmin / alkuehtoosta tuli hissukseen n. 3mm vettä, ei ole kolinoita kuulunut.
 
Hetijälleenkytkentöjä ja aikajälleenkytkentöjä ollut parikymmentä ja kerran joutuivat manuaalisesti kytkemään, kun näytti räpsyvän ja ei jäänyt päälle, kesti sitten vähän aikaa että jäi. Ja taas pimeni.
 
Eihän se joku katkos vaarallista ole, mut kaikki sähkölaitteet tykkää hyvää kun muutaman sekunnin-kymmenen sekunnin välein on sitä ON-OFF sykliä, ja varmasti siinäkohden voi jotain pieniä ja isompia jännietepiikkejäkin olla, suuntaan ja jos toiseenkin ........
Elektroniikka kiittää .........
 
Viimeksi muokattu:
Eihän se joku katkos vaarallista ole, mut kaikki sähkölaitteet tykkää hyvää kun muutaman sekunnin-kymmenen sekunnn välein on sitä ON-OFF sykliä, ja varmasti siinäkohden voi jotain pieniä ja isompia jännietepiikkejäkin olla, suuntaan ja jos toiseenkin ........
Elektroniikka kiittää .........

Nyt toki kellonaika ei ole optimaalinen, mutta lisääppä tuohon yhtälöön vähän pientuotantoa (kotien aurinkopaneelit ja tuulivoimaloidit), joka synkkaa sähkölaitoksen verkkoon. Toki kaiken pitäisi synkata nätisti ja jänöjen pysyvän tolkuissaan ja kaikkee, mutta liekö todellisuus sitä?
 
Takaisin
Ylös