Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Läpyskät putkessa paremminkin vastapaineen takia suorissa "räk pipeissä", mökää eivät vaimenna juurikaan, mökän sävyä ehkä hivenen muuttavat, taidan pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa ja käyttää reikäputkien suppausta ja villoitusta valmet- tyyliin
 
Tikkareista tikkaisiin, saunaan lapetikkaat tuvan vanhoista lapetikkaista, olis jo katolla mutku ruuvei uupuu..no sehän tietää vaan että :scoot:

IMG_20190715_124949.jpg
 
Ei ihan tänään, mutta viime viikolla 80 työtuntia kuuteen päivään..
 
Nyt ripelehtii vettä, jäänee huomiselle tikkahien ruuvailut, kun aluuslaudatkin sai emäntä justihin ölijyttyä.
 
Pieni kangasala pälkäne kierros tuli tehtyä. Eka ikasetilla poikkesin viemässä vanhan happiputelin jonka koestavat ja tekevät hiilaripullon siitä. Sitten nokka kohti purkupoikia mutta eipä ollu hyllyssä tarvittavia. Silloin harvoin kun noita vanhempien valmettien lämppärin osia tulee niin meneekin samontein.
Seuraavaksi täytyy koittaa livistää talliin.
 
Eteläistä Lappia on kierrelty. Nytten ollaan Kemijärven keskustan vieressä leirintäalueella. Huomenna kelkkamuseoon. Josko sen jälkeen Pyhän/Luoston kautta Sodankylään.
 
Ilmagrillaaja treenaa uutta ilmagrillauksen ennätystä varten ...... Ei nävy maggaroita tai piffejä olevan kuvassa, vieläkään .....
Just hain kioskilta lihiksiä...mutta ei se sitä meinaa että ne grilliin tänään eksyy:rolleyes:....vettäkin rupes puottaa....
 
Siistiä on. Milläs putsailit? Tuskin Mielellä.
Aikoinaan ronkin kaivinkoneella, mutta nyt työntelin etukuormaajalla ja loput pienellä (huonolla) painepesurilla. Oli 700l vesisäiliö, jossa uppopumppu, painepesuri ja 6,5kW dsl agri.

Puutarhaverkkoaidasta tulee halk. 4m verkkohäkki, laidat 90cm. Kukkupäiseksi kun tekee klapia, niin 14-15 irtomottia mahtuu. Helppo peittää pressulla, koska saa verkkoon kiinni.
 
Puutarhaverkkoaidasta tulee halk. 4m verkkohäkki, laidat 90cm. Kukkupäiseksi kun tekee klapia, niin 14-15 irtomottia mahtuu. Helppo peittää pressulla, koska saa verkkoon kiinni.
Minulla oli joskus tuollainen iso häkki, mutta 2m korkea. Halkaisija yli 3 metriä. Ongelmallinen vain kuivumisen kannalta. Keskellä meinasivat puut homehtua. Puru ainakin olisi pitänyt saada tarkkaan puista pois.
 
Takaisin
Ylös