Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Viestiketju:
Pienehköt kysymykset,joille ei viitsi tehdä uutta topiikkia.

Kukas se oli se toinen magneettojen korjausmies, magneettomiehen lisäksi? Oli hetki sitten joku maininta täällä, mutten enää löydä sitä.
 
Joidenkin foorumien nimimerkki Lister , en kans nyt muista nimeä, siel Oulun seudulla....
 
@Kontio katteli magneeton korjaajaa, en muista saiko apuja ja mistä.
Vastaus tulikin jo tuossa aiemmin. Mutta en ole kysellyt tuon magneeton korjausta. Tuo moottori nyt toimii noinkin ja eipä tuolla maamoottorilla nyt oikein mitään käyttöä olekaan, joten saa olla ilman korjausta tuo magneetto.

Eilen pyöritinkin hetken aikaa sitä moottoria ja nyt se lähtikin kohtuu nöyrästi käyntiin :)
 
Sähköaitaeristimiä ei taida alle 8snt kappalehintaan löytyä?
Lankaakin pitäisi ehkä sen 2000m olla. Siis mikäli kaikki lohkot yhtäaikaisesti langoitettuna on. Mistä sitä arvaisi katella, että kokonaisedullisin ratkaisu tulisi
0.8 kuparilankaa olisi kyllä erittäin reilusti tuo määrä, mutta kestääkö...
 
Onkos täällä Valmet 20 traktorin tuntijoita. Mites sellaseen saa osia, viel ei oo meillä mutta jos sattus tulemaan. Myyjän ja ostajan aatokset tietty ensin sovittava samalle linjalle.

Traditionaalisesti tarina kertoo kyseisestä, että ajamalla on nykyseen olinpaikkaansa kulkeutunut, kaikki toimii mikä ei ole rikki ja silleen. Että kannattaskohan ryhtyä:Häh:
 
Veikkaan, että kuten aina, kannattaa pitää silmiä ja korvia auki. Jotkut osat on "universaaleita", toiset sopii soveltamalla ja kolmannet voi muuten vaan väkertää.
 
Löytyi tallista ehkä 3-5 vuotta sitten valkoiseksi maalattuja lautoja. Ovat ihan ehjiä ja kerran maalattuja. Meinasin tehdä leikkimökkiin nurkkalaudat mutta laudat kaipaisivat vielä toisen kerroksen maalia. En nyt pysty millään muistamaan että onko ne maalattu öljymaalilla vai vinhalla.

Jos ovat öljymaalilla maalattuja niin voiko päälle maalata vinhalla?
 
Laturin kytkennöistä? kolme abikoa L S ja IG ja neljäntenä 6mm pultti,josta vahvempi piuha akun plus napaan.???
 
Ihan puhdas veikkaus , L lamp, merkkivalo, S signal, RPM ? IG ignition = verokkijännite järjestelmästä ohuempien kulutusjohtojen ( jännitehävikki ) takaa säätimelle, ja iso tietty B+ eli startille / akulle latausjännite ?
 
Mikähän meni metsään kun piti varmenteella siirtää valmetti omiin nimiin tässä ehtoolla ja homma sittentökkäs ilmotukseeen virhe ei ole vakuutusta.
 
Takaisin
Ylös