ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Viestiketju:
ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Itel ei oo ollu ku 35kw koneita pari, ehjää nekin, ja vein romuun . 265kg luki kilvessä painoa niille per kpl
 
Sellutehtaan keittämölle/valkaisulle kun menee, niin siellä on tuonkokoisia pumppuja rivissä monia kymmeniä. On pienempää ja myös suurempaa.
 
Ytinvoimaloisakin on varajäähdytyspumppujen voimakoneina GMC eli Detroit Dieselin 6-71 koneita ( 210-240hp ) useampia per laitos....
 
Kolme varttia ja sit olis kotona. Ei vaan enää malttais mennä maate, alkaa aurinko pian nousta..
 
Musta aurinko nousee.... eiku kyllä se on ihan vaalee, vähän pilven takana tosin.
 
Eilen kun Seinäjoen lentokentälle ajeltiin niin liki kaupunkia oli harmaa 5-sarjan bemari kevyenliikenteen väylän vieressä jokseenkin joka nurkka rutussa ja poliisin teippien ympäröimä. Katon reinalla oli pari kaljatölkkiä joten poika vieressä totesi että taisi tölkit kuulua syyhyn että auto on mytyssä.
Iltasella kun netin uutisia luin niin kuski oli puhaltanut törkeät kiepin jälkeen.
Tänään sitten jo oli Facen myyntipalstalla jo tuo bemari osina myynnissä. Oli kuvat juuri siitä "kaatopaikalta" missä sen bongasin ja oluttölkitkin oli vielä katolla.
 
Tässä kun laskee 1 plus 1, niin onnea vaan ihmehitsarille!
h080.gif



No joo....
 
Pöllymiehen kaubamajasta tuli väärät terät ruohonleikkuriin muun tilauksen yhteydessä (pakkausvirhe). Hienosti hoitivat asian! Kuriiri haki väärät osat pois ja seuraavalla viikolla oli uudet postitoimipaikassa! :)

Ostin kokeeksi myös yhden hydrauliletkun. 3/8 letku 330bar suorilla R-päillä, pituutta 1,25m. Maksoi 6€. Laadukkaalta vaikutti, menee moton kouraan testiin...
 
pitäsköhän se lähtä tonne pihaliiteriin kaivautuun sinne peräseinän tienoille, siellä ois ainaki 15 vuotta käyttämättömänä lojunut kytkinvikanen tunturi superspört, josko sen koljais liikennekäyttöön, ei oo tullukkaa mopolla rällättyä sitten 10-vuotiaan.
 
Oli sit embolia mihin Ystäväni kuoli.. Verenohennuslääkkeistä oli napapiikkinä? ottannu vaan puolet. Perjantaina pitäs mennä kuoppajaisiin. Syö miestä tommosset..
 
Jahaa, se meinasin tuossa harkita itse vetävän pukattavan leikkurin hankintaa. Kyselin hintaa mutta puhuivat vissin jollekkin muulle kun hinnat alkoivat 600 euron ylitte ns. halppismerkeillä ja rimpuloilla. Esittelykoneita kun katsoo niin aika nopeasti niissä tulee esille ne mekaaniset viat rakenteissa. Taidan kävellä vain hakemaan suosiolla Hondan kun sen aika koittaa. Tietää ainakin mitä saa ja myös takuun siitä että myös toimii.
 
Löytyykö Hondasta enään valurungollista....naapurilla on semmonen jos ny oikein muistan että on Honda. Portaattomasti säädettävä hydrostaattinen veto.
 
Nii katos ku siin jos yhden saa myytyä hyväl katteella, voi ne 9 muuta jättää myymättä....
 
Takaisin
Ylös