Käännöskukkaset auto - ohjelmissa

Viestiketju:
Käännöskukkaset auto - ohjelmissa

Gallona eng on n. 4.5litraa, usagallona n.3.8 litraa.
Pienellä ankkavaageni kyllä tonnisella koneella meni, eihän kulkine painanutkaan kuin n.800kg, voimaakin tais olla julmat n.45hv.
Mailihan on taasen molemmissa n.1609metriä

Totta, tuo 6,5 gallonaa 100:lla maililla tarkottais 18,18 litraa sadalle kilsalle. Ei toki Anglia niin paljon voi ahmiakkaan vaik olis viritetyllä koneella.

No jos kulutus silloin oli 6,5 litraa sataselle ja nyt vaan vähän vähemmän niin jotain on mennyt autojen kehittelys totalisesti pieleen, olihan Anglia silloisen mittapuun mukaan tilava perheauto. Kun Fiat kuussatanenkii oli kohtuukokonen viiden hengen perheauto. Hieno auto Anglia (niinku 600:nenkii) on joka tapaukses:peukku:
 
Autowiki kertoi tällaista...
"Tekniikan Maailman 2/1960 koeajo mittasi kiihtyvyydeksi 0-50 km/t 6,3 sekuntia, 0-80 km/t 16,9 sekuntia ja 0-100 km/t 31,0 sekuntia. Anglian huippunopeudeksi TM mittasi 122,5 km/t.

Kulutus oli TM:n koeajossa 8,4 litraa 100 kilometrillä 95-oktaanista bensiiniä. Vaihteluväli oli 7,9 - 8,8 litraa. Polttoainesäiliön tilavuus on 32 litraa."
 
Keles sentään! Sehän oli köykämiiniä!

Muisti palaa pätkittäin, laskin aikoinaan tuollaisesta moottorista massavoimat moottoriopin harjoitustyönä.
 
Gold Rushissa Dakotankollit puhalsivat kasipillarin polttoaineletkuun että polttoaine pääsee kaasuttimeen...
 
Ei ollut nyt auto-ohjelma, mutta klo 9:00 MTV aamu-uutisissa uutistoimittaja kertoi Zimbabwen hallituksen joukkojen ampuneen TULIASEILLA opposition kannattajia...
 
Son tämä paikka, lingot, ritsat, keihäät ja nuolet lienee niilläkulmin yleisempiä....
 
Kutoselta tulee Löytöretki tuntemattomaan. Siinä viisaat Jenkit yrittää Itävallassa sukeltaa jotain olematonta natsiaarretta. Pohjasta löytyi saksalainen varsikäsikranaatti. Suomentajan mukaan se oli granaatti. Noinkin iso granaatti olis aika arvokas.
 
Juu nii tulee.... aiemmin iltasella brittiohjelmassa irroittelivat Triumph TR6 tuplakaasuttimia, takaluukussa oli kuitenkin teksti "injection" ?
 
Saahan noita tarroja liimailla perälunkkaan :D.
 
Kattelin Wheeler Dealersia ja lopulta mulle selvis miten turbomoottori toimii. Se imee valtavan määrän ilmaa suuresta ilmansuodattimestaan ja puhaltaa sen pakoputkesta ulos. Yksinkertaista. :D
 
Saahan noita tarroja liimailla perälunkkaan :D.

Katoin ko ohjelman lopun uusiksi, injection merkki on aluvalua takaluukussa, ja " 3x2-kurkkuisen kaasutinpaketin " välillä ei näkynyt muutakuin notkeita letkuja, ei vivustoja ihmeemmin......
 
Takaisin
Ylös