Laadukas radio-ohjattava lapselle

Viestiketju:
Laadukas radio-ohjattava lapselle

Kyllä mulle pari kaveria ainakin vittuili, että minkä ikäinen sä oikein olitkaan, kun esittelin uutta lelua. Ja olin jotain 28-29 silloin.

Lapsi on terve, kun se leikkii :)
 
Miksi asiaa pitäisi edes yrittää perustella ;)
 
Miksi ei? Ei noista Sandvikin toroista ainakaan liikkeiden perusteella voinut sanoa, oliko mies hytis vai ajoko automaatilla...


Tai..

 
Näkisitpä Atlas Copcon kauko-ohjaimen...

Toki työpisteen sijaitessa muualla kuin koneen välittömässä läheisyydessä missä olosuhteet luovat haasteita on perinteinen joystic-ohjaus ainoa toimiva sekä kestävä jo turvallisuussyistä.
 
Harmittaa taas, ettei tullu kaivoksessa sen enempää tutustuttua tuohon Torojen kauko-ohjaukseen, muuta kuin ettäkun kone oli opetettu reitille, valvonta-autosta oli mahdollista milloin vain puuttua koneen toimintoihin, koneen ja valvonnan välillä saattoi olla satoja metrejä. Ilmeisesti koneen reitin varrella oli useita linkkejä radio-yhteyttä varten...
 
Onko kaivoskone lapselle varmasti tarpeeksi laadukas, vai liekkö kyse lapsenmielisten laitteista :)
 
:) Ainaki kokoluokka riittää, vaikka vanhemmanki kokeilla, eikä kavereillakaan oo syytä leikkimieliseksi moittia, jos ei sitte vähämieliseksi.....:vipottaa:

Edittiä, Sori , ku meni ot:ksi:redface:
 
Viimeksi muokattu:
Automaatti-ohjausta Suomessa ei voi oikein järjestää kuin kahdessa kaivoksessa valmiin infran ansiosta. Tällöin tavaraa kannetaan koneella paikasta A paikkaan B.

Ruotsissa Kiirunassa on useita automaattiohjaiksella varustettuja koneita.
 
Takaisin
Ylös