Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Viestiketju:
Mitäs sitä onkaan tullu tänään tehtyä

Einy sentään....jotain tämän tyylistä ois tarkoitus yrittää....siis yrittää saa nähä kehtaanko julkaista lopputulosta:facepalm:
Oli näemmä vastaus jo hukkunu johonkin, just tää "facebook" piti olla tossa mullakin...
 
Aamusella tiputin tuplapyttyPV:n kampurat koneistettavaksi. Saa nähdä kerkeekö valmistua tarpeeksi ajoissa että ehtisi niputtaa Paukkeille.
 
Radio / kaiutin Erkkolassa oikealta aikakaudelta :yesey:
Antenni ei :noey:
Soliferin mittari ?
Juu antenni piti ostaa uutena kun sopivan wanhaa ei ollu tyrkyllä... ☹️ Ideana oli että hommaan mahdollisimman pienen ja jemmaan sen näkymättömiin jonnekkin. Mittari on Solikan. En tiedä mikä Erkkolassa on alunperin. Ei tuokaan toimi,vaijeri puuttuu ja mielestäni etunavasta on mittarinpyöritys kilkkeet risana. Eipä tolla ylinopeus sakkoja tarttee pelätä!!!
 
Mobedithan on kasattu alihankkijoiden komponenteista, joten luultavastikin Soliferin mittari on ollut Erkkolassa alun perinkin? Tomoksen moottoria en Erkkolassa muista nähneeni, oli muist Sash?
 
Naapureille kesäasuntoja.
IMG_20170325_145219.jpg

Teräketju olikin jo ihan sumeen löysässä näköjään tuon kalavamisen jäljiltä:eek:
 
Samaa täällä.....sauhuttelevaa mallia yritetään
 
Pahkura...
IMG_20170325_161318.jpg

Kerkesin saamaan pari mottia pystystä pinoille ja osa jäi vielä halakomattakin, huomenna taas lisää, nyt kakkosantennin kimppuun.
IMG_20170325_162025.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Aattelin aamusta armaan kuskailun jälkeen että jos pilkille. Oli kuitennii hieman koleahko keli. Sittä aattelin että jos tallissa jotain tekisi. Kairaan akkuporalle adapterin jo mielessäni suunnittelin ja tarpeetkin katselin. Sitte tuli mieleen jotta vääntäähän sen kait käsinkin.
Kolailin lumia ja siinä sitte tuli tehtyä yhenlainen pöljyys. Kämmenten nahkat ottivat hommasta ihteesä. Niinpä keittelin kahvetta ja tutkin sitä särpäessä sukukirjaa. Samalla tuli kouratkin rasvailluksi. Iltapäivälle kääntyessä huollin koiraa ja makkaraa käristeltiin porukalla kodassa.
Sitte tuli katottua varsin hauska elokuva nettflixistä; Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi.
 
Eikö mitä, kyllä tuolla tirppa tyytyväisnä asustelee, lisää kun noita tekee niin siinä sitten näkee miten taidot karttuu, puuhun vaan!
 
Minä naulailin ihan perinteisiä lautapönttojä neljä kappaletta. Kyllä toi klapin pönttö puuhun on laitettava.
 
Takaisin
Ylös