Pienkuormaaja Hondan koneella

Viestiketju:
Pienkuormaaja Hondan koneella

Eipä sitä muulla voi ajaa ku toyotalla ku on toyotamieheksi syntyny. Seki sitte ku ei oo muulla vara ajaa. Tossa kovat penkit takana ja käyttövero 58 ekua.

Paksusti pitää olla ruusuja jos meinaa että kaivonrenkaan pehmentää...
 
Ja silti toyotamies rakentaa hondamoottorista rakkeinetta ...... :D
 
Mulla joskus pomppas äiteemuorin kukkaruukku eteen kun piti kotopihaan taittaa kässärillä, BX Sitruunassa kässäri etupyörissä...havainnoin asian vasta kun olin kiskaissut kässäriä....ja se kukkaruukku oli metrinen kaivonrengas johon istutettu ruusuja :D
Hieman ot jatkoa, jossain saab mallissa oli kans kässäri etusissa, aiheutti jääradalka mielenkiintoisia ajolinjoja, samoin volsun syncronelikot ovat mielenkiintoisia innokkaalle käppärinkäyttäjälle....:heko:
 
Eikö tuo jo vältä. Päivän ku tehtaalla pitää pölyttymässä niin kukaan ei huomaa mitään. Varsinkaan emäntä. Sehän se tärkein on. Ja muovi puskuri oli itekseen oijennu tallin lattialla tosi hyväksi.
Pääsis keskittymään olennaiseen. Mittailin että 40 litranen hytikka säiliö sopis poikittain moottorin taakse. Pienihän se on satalitraselle pumpulle mutta ois tulossa aika iso lauhutin. Saman kokonen ku toi Hondan syyläri. Ei kai ne öljyt normi kuormaaja käytössä lämpene mutta jos tekee jonku hydraulisen ruohonleikkurin tai jyrsimen keulaan. Sitte voi öljyt lämmetä.
WP_20160103_03_13_54_Pro.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tänään piti siivota tallia mutta ei se homma oikeen kiinnostanutkaa. Mutta saimpa tuon naapurista saadun penkin jousitus systeemin kasaan. Uus kaasujousi ja oikeat laakerit kuluneiden nailonpuslien tilalle. Osien pesu ja rasvaus. Kylläpä rupes liikkumaan keveästi. Onpahan yks oikea pyöräkoneen osakin tulossa.
WP_20160104_21_44_43_Pro.jpg
 
Sorvauksen oppitunti moneskohan lie. Älkää repikö niitä sorvinlastuja etes hanskat kädessä.
WP_20160105_18_30_55_Pro.jpg
Kuva arvoitus. Arvatkaa mitä ovat.
WP_20160105_19_53_55_Pro.jpg
Ps. Onko kellään tietoa hyvästä liimasta millä vois tarpeen vaatiessa liimata noita irronneita ihon palasia takasi.
WP_20160105_18_47_35_Pro.jpg
 
Tossupaikka on laitettu jos sisuskumi näkyy.

Sabotoituja pultteja näyttäis olevan. :D
 
Sorvauksen oppitunti moneskohan lie. Älkää repikö niitä sorvinlastuja etes hanskat kädessä.
Näytä liitetiedosto 14809
Kuva arvoitus. Arvatkaa mitä ovat.
Näytä liitetiedosto 14808
Ps. Onko kellään tietoa hyvästä liimasta millä vois tarpeen vaatiessa liimata noita irronneita ihon palasia takasi.
Näytä liitetiedosto 14807
Joo, lääkäriltä voisi saada laapun, jolla voi ostaa sitä niiden käyttämää liimaa.
Mut tohtorin kanssa, hänen liimaillessaan ihosuikaletta sormeeni kiinni, vertailtiin hänen liimaansa ja wurthin pikaliimaa. Ihan samaa syanoakrylaattia oli molemmat ja tohtori totes, että kyllä sitä wurthin liimaa voisi hätätilanteessa käytää.....
 
Yleensähän pikaliimat pysyy parhaiten sormissa. :D
Näinhän se yleensä on, joten soveltuvat siihen ihmisnahkankin liimaamiseen.
Mut ku niiden liimojen kanssa on joutunu pelaileen, nin kyllä (sis. tuotesij.) se wurthin "tuttipullossa" oleva on se jota käytän.
Kaikki suomessa myynnissä olevat on testattu.....ainoo joka kestää siinä käytössä, eli oorenkaiden liimauksessa nopeasti hakkaavaan ilmarasiaan....j.com a olen kyllä kokeillut, et jos ei sillä ole joku pysyny, ei se pysy muillakaan pikaliimoilla.
 
Vihdoinkin vähä edistystä. Ollu monenlaista vastustusta. Meinas talliki palaa ku jätin tallin pannuhuoneessa hakepöntön kannen auki. Tarttee vissiin vaihtaa metalliset sähkövermeet tonne nii kestää enempi lämpöä.
WP_20160108_23_24_49_Pro.jpg
WP_20160109_00_13_17_Pro.jpg
Kuormaajaki vastustaa. Rupesin tekemään käännön sylinteriä nii mitatessa huomasin että sylinteri tarvii likimain yhtä paljon iskun mittaa ku mitä sen minimi mitta sopii olemaan. Jotenka linkun tekoon joutu. Latan pätkillä testailua ku ei oikeen tietokoneella suunnittelu onnistunu. Tossa näkee heti mikä tulee eteen. Oli tommonen valmis sylinteri nii kokeilen tuolla. Ja tilaa ei ole yhtään liikaa.
WP_20160118_23_11_46_Pro.jpg
WP_20160118_23_12_21_Pro.jpg
 
No hyvä jottei ihan sentään kärvähtäny talli ..... Liki lienee ollut totaalituho .....
 
Meinasin sanoo, et sähkökytkennät on ku meikäläisen jäljiltä mut en sanokkaan. On tainnu olla le grande catastrophe lähellä ja sillä asialla ei sovi kaskutella.
 
Oon kauan haaveillu hakepolttimiin jonkinlaista hälytintä. Jospa ne nyt tulis laitettua. Tilasin netistä pikku summereita jotka tulee huutamaan koko ajan ku on kansi auki. Sitte kävin hakemassa uuden kännykkäliittymän. Tinasin vanhaan puhelimeen johdot ja se tulee soittamaan mulle jos pannuhuoneen lämpötila nousee liikaa tai kansi on auki liian kauan. Vois siihen liittää talon palovarottimetki.

Noitten jakorasioitten lämpökestoa en tiedä mutta mmj kaapeli kestää 70 astetta ja hetkellisesti 160 astetta. Että on sielä yli sata astetta ollu. Hyvää tavaraa toi kyprokki. Etes pöntön kohdalta ei ollu menny miksikään. Etes se pintapaperi ei ollu ku vähä tummunu.
 
Hyvä ettei pahemmin käynny, käännä kyprokit toisteppäin jos tuummuus alkaa häiritteen.
Joskus kauan sitten yhden tutun korjaamohallissa paloi auto. Tarkastaja määräs pinta kyprokit uusittavaksi, niin tää koijari purki levyt irti ja laittoi takaisin toisteppäin.
 
Hyvä, ettei palanu talli, olis tullu paussi varmaan tähän projektiin. Eiku naama kohti uusia vastoinkäymisiä ;)

Lähetetty minun GT-S7710 laitteesta Tapatalkilla
 
Kyllä se kuormaaja on joka päivä mielessä mutta ku on näitä sivu rojekteja. Fordsoni tuli lasien korjuuseen mutta yhtäkkiä siitä onki öljypohja irti ja paljon muuta pientä. Ohjauslinkku niveltä kuitenki tehty siinä sivussa.
WP_20160128_22_50_39_Pro.jpg
WP_20160119_22_23_11_Pro.jpg
 

Liitetiedostot

  • WP_20160128_22_52_24_Pro.jpg
    WP_20160128_22_52_24_Pro.jpg
    95.1 KB · Lukukerrat: 553
Atminisraattorit ohoi. Mihin saittiin vois tehä juttua yleisistä talli touhuista mitkä ei ole varsinaisesti rojekteja mutta jakamisen arvoisia muuten. Tuppaa itellä vähä tää tarina rönsyilemään ja poikkeamaan aiheesta.
 
No tänne tietysti. Konekansassa on toiminto blogit, jonne pääsee tuolta ylävalikosta. Se vaan on unohtunut kaikilta, vaikka joskus mm. jusapekin koetti näyttää esimerkkiä ja kirjoitteli sinne juttuja. Sehän on tarkoitettu juuri tällaisten hommeleiden jakamiseen. Toki voi kirjoittaa vaikka sekalaiset -osioonkin. Voin sitten siirtää sopivaan alafoorumiin jos tuntuu vaikealta päättää itse minne tarina kuuluisi.
 
Takaisin
Ylös