PUHELIMISTA KOKEMUKSIA?

Viestiketju:
PUHELIMISTA KOKEMUKSIA?

Firman päivystyspuhelimen kävi joskus aikanaan kalpaten, kun olin mopolla liikenteessä ja puhelin ajotakin sivutaskussa, jouduin ukkoskuuroon ja havaitsin sitten kotona, että goretex todellakin pitää vettä, mutta taskun vetoketju ei, kun laitoin käden sinne taskuun missä puhelin oli, kuului vaan plumps...taustavalot siinä vielä toimi ja sitten kovalla kiirellä hakemaan firmasta kuivempaa puhelinta...enkä mennyt mopolla. :)
 
Olen joskus maininnutkin sen Valkeakosken Sanomien ilmoitusmyyjän, jolta tippui aprillipäivänä kännykkä vessanpyttyyn. Kännykkähuolloissa epäilivät, että yhteydenotto liittyi jotenkin meneillään olevaan päivään.
 
Viimeksi muokattu:
Mun Galaxy A8 herjaa usein tuota samaa, kun puhelin on haalarin rintataskussa.
Ei tarvii olla kuin kostea ilma tai sadella hiljalleen pakkaslunta kun puhelin on rintataskussa, niin A5 herjaa, että latauspistokkeessa on kosteutta. Ja vaikka sisällä kuivattaa, ei herja häviä, ennen kuin usean tunnin päästä tai uudelleenkäynnistämällä puhelin.
 
Niin se hihnanvaihto onkin ominaisuus, kun niitä saa 60tkm välein vaihtaa vesipumppuineen :D


Ot iskee:confused:Jaa pääseekö jollaki ååppelin remmillä niinki pitkästi:eek:. Ikäni muistan sen klassisen 16sv moottorin :facepalm: minäki pikku harjoittelun jälkeen kykenin tohon moottoriin vaihtaan hihnan alle puoleen tuntiin:) suurin pointti nopeaan hihnan vaihtoon oli että uuden hihnan pitää olla samaa merkkiä kun vanha niin osuu remmin kireys kohdalleen ettei tarvi alakaa säätämään
 
Xiomi 11T pro tuli tilattua.
Tämä sukuloiselta tullut huawei ei ole pelannut kunnolla hetkeäkään, siksi tämän varmaan sainkin......
 
Menin ja tilasin sampan a52s:n.
Ip-luokitus, muistin laajennus 1t asti ja 4 vuoden päivitystuki saivat hylkäämään Nordin. Näillä mennään :autoilee:
 
ja 4 vuoden päivitystuki
Tää on loistavaa kehitystä, aika monesta luurista on loppunut softapäivitykset 2v kohdilla ja tyyskin käyttökelpoinen luuri saattaa lentää mäkeen. Ei kovin ekologista.
Tässä omassa lupailevat 3vuotta.

Niin ja tosiaan tovin käyttökokemuksella tää X20 Nokia on ihan jepa, akun kestokin käypäisä.
 
Saa nähdä että minkälainen on tuo xiomi.

6-7 vuotta menty "kierrätys" puhelimilla niin tuli nyt sitten repäistyä :hermot:
 
Xiaomi on softapuolella välillä hiukan buginen, laitan itse todennäköisesti uudestaan siitä huolimatta jos sopiva tarjous osuu kohdalle kun oon pahimmat oikut oppinu suunnilleen.
 
Tämä nyt on ensimmäinen puhelin jossa on nyt päivitystuki. Nuo edelliset on olleet sen verran "vanhoja" että jo käyttöön ottaessa on ollut parasta ennen päiväys ohi.

Tällä olisi tarkoitus VÄHINTÄÄN 5vuotta mennä. Paljon muuhunkin kuin puhelimena tulee käytettyä, esim monet asioinnit, sähköposti ym. viestintä. Ja toistaiseksi toimii myös TV:een korvikkeena, ihan hyvin näki illalla uutiset tästä katsoa.

Edit: Tulihan tämän "kylkiäisenä" automatic imurikin, saapuneet ensi viikolla :lol:
 
Pitkä tuki on tietenkin aina lähellä sydäntä, ja yleensä siitä on ollut jo vähintään 6kk käytetty kun ehdin ostoksille - jopa 2 vuotta julkaisusta on tullut ostettua ja mekaanisesti kuoli sekin laite yhä tuettuna. Jos runsaassa päivittäiskäytössä laite kestää 2 vuotta, se on mielestäni jo paljon ja 3 vuotta melkoinen onnenkantamoinen. Eikä ole edes tapana murjoa mäsäksi tai pudotella vesisaaveihin, vaan lopulta 2-vuotiasta laitetta ei ole katsottu enää avattavaksi kandidaatiksi turvotessaan tms.
 
Takaisin
Ylös