PUHELIMISTA KOKEMUKSIA?

Viestiketju:
PUHELIMISTA KOKEMUKSIA?

Oon ostanut monta puhelinta Black Friday aikaan. Myyvät edellisiä mallia hyvällä halpuutuksella.

Edit: itse asiassa ostin Cyber monday tarjouksena nykyisen kälättimen 2.12.2019.

Maksoin muistaakseni 230€ kotiin kannettuna ja samaa puhelinta myytiin samaan aikaan gigantissa 599€.
 
Ite oon sen jälkeen Nokiaan nokkautunu, kun rintataskussa hikoutunut puhelin ei menny takuuseen "koska kosteusindikaattori on lauennut.."
SIlloin oli tarjolla Samsung Xcover juuri tulleena mallina. Sen jälkeen on sekä duuni, että kärsäkohtainen kälätin ollu Sampan Xcover, kärsäkohtainen on mallia nelonen ja duunikänny viitonen. Yleensä aina yhden mallin yli hypänny, duunipuhelin tartti vaihtaa ku ei yks sovellus kolmosessa toiminu...
 
Itse en en ole tarvinnut erityiskestäviä puhelinmalleja, normaalitkin kestää mulla hyvin. Sampan luurien kuorrutettu antero ei kans miellytä.
 
Sen jälkeen on sekä duuni, että kärsäkohtainen kälätin ollu Sampan Xcover, kärsäkohtainen on mallia nelonen ja duunikänny viitonen. Yl
Työpuhelimena pari Xcoveria oli ja hyvin toimi. Oli motorolaa ja yks ulefonekin mutta ne ei pärjännyt toimivuudeltaan. Samsungeja omassa käytössä. Tällä hetkellä A71, kamerassa joku bugi alkuun oli kun herjas että toinen sovellus jo käyttää. Päivitys poisti ton mutta muuten ihan ok laite. Mietin kyllä noita uusia Xcovereita mutta hinta :eek:
 
No siinä ei anteromallilla oo juur väliä, koska käytän puhelinta, harvoin tekstiviestejä, whatsappia, telegrammia ja paria pankin tunnuslukusovellusta, speedtest, wifianalyzer, karttaselain ja pari firman softaa lisäksi sitten firmapuhelimessa.
Sitäpaitsi saa samppaankin kräkättyjä anteroita jos haluaa...
 
Niinno viitonen enterpraissi maksaa jonku alle kolmesataa...pro enterpraissi on sitte liki viissataa...
Jotenkin nyt muistikuva ettei ollut ku toi pro versio tyrkyllä kun puhelimen ostin niin jäi ostamatta.
 
Oli Nokian C7, ostin sen 2010 ja hyvin toimi, mutta jo 2018 piti hylätä, kun Symbian-käyttiksellä ei oikein enää pärjännyt. Sen jälkeen on ollu tämä Samsung A5, hyvin on toiminut, mutta päivityksissä mulkkaavat aina kaikki toiminnot päälaelleen.
 
Pari vanhaa Nokiaa löytyy kotoa. Ensimmäinen Communicator Nokia 9000 ja Nokia 1020 kamerahirviö 41 Mpix puhelin. Reilun satasen näyttäis molemmilla saavan Ebaystä.
 
Hiukan ärmäkkäämpi kuin tuo Nokian X20, toki hiukan kalliimpikin. Voi olla oivakin valinta.
Hömm...Ei kuitenkaan oo oma valinta kun ip-luokitus puuttuu kuten myös muistikorttipaikka. Metsästys jatkuu...
Sampan Galaxy a72 samaa tasoa mutta nuo oneplussan puutteet puuttuu...
 
Hömm...Ei kuitenkaan oo oma valinta kun ip-luokitus puuttuu kuten myös muistikorttipaikka. Metsästys jatkuu...
Sampan Galaxy a72 samaa tasoa mutta nuo oneplussan puutteet puuttuu...
Njoo, IP-luokkia ei ole, mutta onhan tuossa micro SD -korttipaikka.
 
Itse pesin kerran näytön yhdestä puhelimesta saippuavedellä kastellulla rätillä, vesi meni näytön väliin ja pysyvästi sen jälkeen otti kosketuksen miten sattuu. Muuten ei oo ollu mitään.
 
Kyllä tuolla kun outdoor liikkuu, niin kaikkea sattuu. Jossain työssä (siis työssä) kun fyysisesti suorittaa, niin puhelin rintataskussa helmeilee kosteudesta, joka on lähtöisin allekirjoittaneen ruumiista. Lisäksi pöly. Sahajauhoa, kivipölyä jne. Pakko olla suojattu, tai sitten mentävä Kelan hommiin sohvalle makaamaan.

Mulla on yksi Nokialainen sukeltanut jäähdytysnesteeseenkin.
 
Joo no ei se ip-luokituskaan tietty autuaaksi tee mutten näe siitä haittaakaan olevan. Samoin kuin @kardaanilla niin mullakin tuolla höyrytessä känny välillä hiestä kostea tms.
Monesti tulee ilmoitus että jossain liitännässä vettä niin kai se ip-luokitus on toiminu kun kerran puhelin pelaa vielä ...
 
Oli haalarin rintataskussa, sieltä sukelsi taskun läpän välistä jäähdytysnestekaukaloon, jota kumarruin nostamaan. Ooppelin vika sekin, jakopään vaihto menossa asiakkaan autoon.
Mulla Ericsson ja Mazda...
 
Takaisin
Ylös