Viestiketju:
Paineilma kompressorit

Lienökkö puhti sukua stronglinelle vai ihan aidosti suomalainen?
Sama taitaa olla.
 
Viimeksi muokattu:
Taitaa kaikki olla enemmän tai vähemmän sukua keskenään. Luukuun ottamatta Lamelli kompuraa ja muutamaa muuta. Taitaa srongline tulla nurkkaan pöhisemään. Ostaa jonkun muun, jos sattuu kohdilleen. Kuitenkin suht vähän käyttöä. Naapureissa 10v pyörineet moitteettomasti.
 
Lienökkö puhti sukua stronglinelle vai ihan aidosti suomalainen?
Sama taitaa olla.
Puhdin lohkot ja jotain muuta tulee italiasta. Olikos noiden stronglinen kompurat 2 vaiheisella lohkolla? Puhdissa on, onko ihan pienimmät en tiä mutta 3kw versiossa ainakin oli kun tarjoukset kysyttiin huoltoautoo varten. 4kw moottorilla puhdin kompura sitte tuli 11bar tai 13bar oli suurin sallittu paine.

Appiukko sai vanhan korjaamon kompuran kun oli hihnapyörä mutkalla, oli pudonnu trukkipiikeistä siirtäessä. Uus hihnapyörä ja hyvin toimii. Vuosimallia 89 malli muistaakseni 150/550 puhti.
 
En ole ostamassa, mutta mielenkiintoinen rakennelma. Kävisi varmaan jonkin ruohonleikkurista tehdyn paikallismoottorinkin perään.

https://www.ikh.fi/fi/kompressori-pto-540-pv300402

upload_2021-2-10_17-54-46.png
 
Mäkin luulen, että olen näistä vähintään kuullut, mutta ehkä unohtanut.

Mullakin on "paine"pesuriversio. Itse en ole sitä käyttänyt kuin kerran erään kaivon tyhjentämiseen, mutta isä pesi sillä aikoinaan kettutarhojamme. Siitä ainakin on ollut juttua, että sen paine oli vain joitakin kymmeniä baareja.
 
Joo ei siinä pto painepesurissa mitää kovia paineita oo, olisko pienimmillään jotai 15 bar ollu ja suurimmillaankin jotai 30-40 bar mitä oon nähny. Mut pesee se kummiski paremmin ku puutarhaletkulla lirittämällä...
 
ny kun äkkiä guuglettelin niin 25 bar on paineet kaikilla myyjillä, ilmeisesti samaa pumppua tarjoovat. On 150 litraa minuutissa ja 250 litraista...
 
Kaveri toi viime kesänä tuollasen pumpun jostain purkutyömaalta.
Sen verran testasin pyörittää tuota et kyl se toimivalta vaikutti.

IMG_20200705_090015.jpg IMG_20200705_085954.jpg
 
bauhaussin myymissä kompuroissa on ollut ton näkösiä kolmimukisia lohkoja että kinuskin suuntaan veikkaisin valmistajan.
 
Lopullaan sain italiaanohimmelit korvattua paremmilla komponenteilla ja kerkesin vielä koeponnistamaan varon, kun painekytkin ei katkaissutkaan kympissä...

20210315_191614.jpg
 
Takaisin
Ylös