ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Viestiketju:
ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

No nyt.....voi ei akku loppuu....

20210115_184520.jpg
 
Cardaani oli näköjään hiljattain vaihdettu kaivuriin...
 
Olipas taas raskasta katottavaa tuo Täällä Pohjantähden alla.
Koirakin tuli jo kattomaan että onko joku hätä...
 
Eilen tuli todettua tuon -30° yön jälkeen ettei vw:ssä lohkolämppäri toimi, ensimmäistä kertaa koitin tuota edes lämmittää. Lähtihän tuo "raakanakin" kun ei ollut kuin -17° päivällä. Tietääpä nyt että ei tarvitse roikkaa edes mokomalle enää tarjota :mrgreen:
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Eilen tuli todettua tuon -30° yön jälkeen ettei vw:ssä lohkolämppäri toimi, ensimmäistä kertaa koitin tuota edes lämmittää. Lähtihän tuo "raakanakin" kun ei ollut kuin -17° päivällä. Tietääpä nyt että ei tarvitse edes roikkaa mokomalle enää tarjota :mrgreen:
Aikanaan Mazdasta hajos lohkolämppäri kovilla pakkasilla, enkä heti pystynyt vaihtamaan. Yllättävän hyvin lämpeni, kun heitti pari kunnon isoa huopaa konepellille, sillein että helmat yletti maahan asti ja laittoi 2 kW lämpöpuhaltimen konehuoneeseen pariksi tunniksi.

Kelkoissa olen myös yli 20 asteen pakkasilla pitänyt auton sisälämppäriä konekopan alla ja kelkkapeite päällä. On mukava lähteä kun hihnakin on notkea ja ketjukotelon öljyt notkeat.
 
Woi mitsu minkä teit....mökissä +13 :tuijo:.....takkaan tulet laitettava....
 
E-rekussa muinoin oli vesitäyttö etuiskareissa, kotio tullessa parkkeerasin siten, että kuskin puoleinen etupyörä oli kiven päällä, illan/yön kuluessa pakastui nollakelistä reippaasti, samoin teki iskari.... Oli jännä ajettava kun toinen etupyörä alempana kuin toinen ja etupää toiselta puolen umpijäässä... mennä nyökki sillai ikään kuin kolmen pyörän varassa.. työmaan pihassa sitten viritin puolipeitteen keulaan ja sisätilan lämppärin pöhöttämään renkaan päälle iskari kohti. ja katso, ruokatunnilla reku oli taas joka kulma suurinpiirtein yhtä korkealla, ei aiheuttanut kummempia korjaustoimia... :virnpeuk:
 
15.1.2021 klo 16:23 - AJS: ÖRR
15.1.2021 klo 17:19 - AJS: " TÄYSIN TOIMIVA EI LÄHDE KÄYNTIIN TEE SE ITSE MIEHELLE TAI VARAOSIKSI." niin kuullostaa olevan toimiva :)
15.1.2021 klo 19:52 - klappi: Ihan sauna-asussa nyt ei pysty linkuttaa....on vaan aika viilee keli....
15.1.2021 klo 22:02 - AJS:
15.1.2021 klo 22:17 - klappi: :D
15.1.2021 klo 22:18 - klappi: Lepo ny vaan :D :D
 
Kaikki töllöt,näytöt,valot päälle niin lämmittää edes vähän.....ja paukuttelu lämmittää myös :mphh:
 
Jätkät ja gimmat hei...

Nyt on jotenkin outo olo. Vähän kuin dejavú, mutta ei kuitenkaan. Ei mitään ennenkoetun kokemista, vaan jotakin... outoa.
Viiden maissa moksahti ensmäisen kerran silmät auki. Sitten muutamia aikoja puolivalveilua ja lopulta kahvinkeittoon. Päässä raksuttaa että jotain tietämääni tulee tapahtumaan, mutta ei välttämättä sellaista, mikä olisi tapahtunut ennenkin, mutta joka vaatii jotain toimenpidettä, kun vaan keksisi jotta mikä ja mitä.
Todella outoa.
Fiilikset kuin jotain unta katsellessa, ei levoton, vaan odottavat. Aivan kuin joku unissa monesti esiintyvä kinkkinen tilanne, mutta joka ratkeaa edukseen, turvallisesti. Varmuutta epävarmuudessa. Tuo kuvannee parhaiten "henkistä" tilaa/ aatoksia.
Noh, jos iltaan saa elää, niin liene tältäosin ehkä viisaampi.
 
03:40 alkoi pannuhuoneesta kuulua itkua; syöttöruuvi tyhjä. Sähkö päälle ja takasin maate, muutaman tunnin päästä vois käydä hakemassa irtosäkkejä kaupasta. Siilon tyhjäys ja purutonta nappulaa tilalle, onneksi huomenna jo lauhtuu..
 
Takaisin
Ylös