Viestiketju:
Arvailua tai tietoa? Mikä kyseessä?

^Paineakku kaasukäyttöön? Nestekaasu tms. kaasu?
Woimalle omavalimtainen, Cardaanikin oli ilmeisesti jäljillä, niin ottakoon kolpakollisen sahtia.

Mercuryn nestekaasuperämoottorin joku paineenvaraaja tai säädin. Tänään näin koneen ensi kertaa, varmaan jotain pitää tuostakin ihmeestä jotain opiskella. Ihan grillikaasulla pitäis toimia, ei tarvii moottorikaasupulloa.

20200731_144553.jpg
20200731_144845.jpg
20200731_144622.jpg
 
Samasta lootusta hän olisi kiintoavaimen leikellyt? Kuvittelen että pienet palikat ovat tulevia ohjaimia liikutaan teräs osaan?
 
Ahdas, kiilautuu nalkkiin.:D
Jaa, nuo pätkät varmaan hitsataankin tuohon lattaan eli pahkon valmistus, 80mm kiinto.
 
En vielä kokeillut, kun ei ollut töissä yhtään kaasupulloa :facepalm:, mutta ei siinä bensatankkia ole... Öljyt laitoin koneeseen ja myymälään esille laitoin pukkiin.
Khyl se pitäs lämpimällä säällä lähteä kaasullakin. Jos tossa ei ole jäähdytysnestekiertoon liitettyä höyrystimeksi kutsuttua purkkia niin jäätyy umpeen viimeistään kun mennään lähelle nollakeliä. Se kaasun höyrystyminen kun ottaa perkkuleesti lämpöenergiaa. Ei se heti jäädä mutta tyhjäkäynnillä en jäis surraamaan pitkäksi aikaa. Äkkiä rasitusta et saa lämpöä koneeseen.
 
Mielenkiintonen paikka, uuden asentaessa käsipituus riittää ettei tarvi siihenki tehdä jatkoo.:rolleyes:
 
@jusape on sen verran kukkapelli vartaloltaan, että menee kyllä tuonne onteloon sisälle ihan helposti. Jonkun vaan pitää vinssata ulos, poninhännästä on hyvä vetää. Jäänee ulkopuolelle vaikka koko ukko olisi tuolla sisällä.
 
Takaisin
Ylös