Maanpäällinen uimalaatikko

Viestiketju:
Maanpäällinen uimalaatikko

Juu hiuka vilposaa.....+22 ois aika passeli.
 
Mites nyt kun olet siirtynyt noihin sähkökäyttöisiin kulkuvälineisiin, niin jos vaikka bemmin kone sovitettaisiin aukomaan ja sulkemaan tuota kantta? Aurinkokenno kun alkaa tunnistaa valoa altaalla, niin bemmin pata käynnistyy ja ajaa kannen auki. Sitten kun ei enää paista niin bemmin kone starttaa taas ja vetää kannen kiinni.
 
Eräällä henkilöllä on vanha öljykattila ja polttimena 100Kw moniöljypoltin. Hyvin lämpeää uima-allas. Lämmönvaihdin jostain kerrostalosta purettu, kun siirtyivät maalämpöön.
 
Saattaa se katto olla siltikin päivän kiinni, vaikka olis kuinka Bangladesh Motor Werke sitä avaamassa.
 
Tehtiin meille oma 25m3 (6x3m) uimalaatikko valmiista allaspussisetistä ja eilen päästiin koeuinnille, lapset tykkäsivät. :kouhoti: Lämmityksen hoitaa ILPpi, aluksi meinasin aurinkolämpöä mutta numeroiden valossa siinä ei ole mitään järkeä.. Ilman lämmitystä taas tuntui että menisi koko allas ihan hukkaan kun ei alle 20C vedessä tarkene ilman kuivapukua.:lunta:

Setti tuli https://www.allasmarket.fi/ kaupasta ja hyvin pelasi palvelu ja toimitukset. :peukku: Juhannuksen jälkeen oli konekuokka pihassa eli vajaat kolme viikkoa tuohon meni pitkiä iltoja ja viikon kesälomaa aamusta iltaan, kahdestaan emännän kanssa tehtiin. Vielä on vähän maansiirtoa omalla Fiskarsin minikaivurilla ja viimeistelytöitä konehuoneen osalta jäljellä.

ammi.jpg
 
No emäntä tietenkin.
Juu, yks emäntä heitti kun oli joku homma minkä isäntä oli tehny fiskarsilla ja sitä sitte kovasti ihmeteltiin jotta mites se ny noin, ku on periaatteessa kaikkea lapiohommaa vastaan, laiska kun on, niin emäntä mainitsi että tää fiskarsin kuormaaja toimii YKSIvipu ohjauksella....
 
+18.5 :peukku: ei maistunu kloori yhtään eli pitää lisätä.....
 
Takaisin
Ylös