NETTIKONE, ym myyntipalstat,kaikille koneille, tai liittyvä , ei pelkästään traktorit

Viestiketju:
NETTIKONE, ym myyntipalstat,kaikille koneille, tai liittyvä , ei pelkästään traktorit

Isä ukko laittoi muinoin tuollaisen akselin pappa tunturin takapyörän tilalle varustettuna suurihampaisella armeijan polkupyörän etturattaalla ettei kulkisi kovaa, olin nimittäin luvata ajellut mopolla mukkeja ja polttanut pakoputkessa jalkani. Nyt ei tule mukkeja etkä muuten ajele liian kovastikkaan hän paasasi, kun näköjään ajelet joka tapauksessa olipa lupa tai ei! Pyörinä oli Anglian hakkapeliitat nastoilla ja mönkijöistä ei ollut vielä tietoakaan 1970 luvun alkuvuosina.
 
Ei ehkä yleisin eikä tehokkain myyntikanava, tuo viimeinen kommentti, mutta kuva on aivan mahtavan upea. Ei ihan normi valotusajalla käsivaralta tuollaista kuutamokuvaa synny. Tainnut olla astetta parempi kamerakin kyseessä.

http://vaunut.org/kuva/115812
 
Tämä vannesahan myyjä taitaa olla sama mies, jolla oli 6-pyöräinen Land Cruiser ja sen perässä täysperä pöllikärry.
 
Pieni vanha sorvi olis Pohjois-Karjalan suunnalla tarjolla. Minkä kuntoinen lie, ruostetta on ainakin pinnoilla, mutta ei hintakaan kovin paha sorviksi ole. @Josva n pajassa ei sorvia taida vielä ollakaan.

https://www.tori.fi/pohjois-karjala/Metallisorvi_valm_ruotsissa__65165756.htm?ca=13&w=2
Joo ei oo sorvia, eikä ole aikomustakaan hankkia. Ne vähäiset sorvaukseni teetän oikealla sorvarilla, hankintalistan kärjessä on minikaivuri, siis minikaivuri eikä mikään ympäripyörivä telahirviö. Eniten kiinnostaa se leluiksi haukuttu kelfirin - Ikh,n myymä ns,mönkijäkaivuri. Näitä ei tunnu vielä käytettynä löytyvän, käytötave olisi tälläkin vähäistä mutta iän karttuessa ei vain jaksa lapioida enää entiseen mallin.
 
^^hyvin saman näköinen kun mun pajassa.

Screenshot_20200115-104401_Photos.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Siltä näytti että olis nelikko vaan, etuaksila ja etu telistä ....
 
Takaisin
Ylös