Yamaha XJ 600 Diversion - Omenapora

Viestiketju:
Yamaha XJ 600 Diversion - Omenapora

Tuo toimii normiajossa asvaltillakin, pystyy kanttaamaan sen minkä tällainen äijänrahjus uskaltaa kurviin imaista, mutta parasta on juuri tuo sorakäytös, ei ole kokoajan tunne että kohta ollaan poskellaan...
 
Eihän soralla oo pakko lennättää ja hyppyyttää laitetta hullunlailla, ja onhan se jousitus katupyörässäkin.
 
Tongin putkitunkiosta pari tuurnataivutettua nelikutosta, noista täytyisi ulostaa leikkaa & liimaa - menetelmällä kollektorin ja vaimentimen välinen huutosuoli.
IMG_20190715_162940.jpg

Tihkuttelun loputtua täytyy järjestää mopottimen viereen pehmustettu makuupaikka josta tuota työmaata voipi tuijotella ja ottaa tirsat.
 
^Eiks tuota alkuperäistä putkee saisi muokattua mutkalle että vaimennin tippus hännästään alespäin?
 
^Eiks tuota alkuperäistä putkee saisi muokattua mutkalle että vaimennin tippus hännästään alespäin?

Tuijotellut mopeedia taas tuntitolokulla ruoanlaiton ohessa, eilen löysin ehjät orggispöntöt parillakympillä, tämä ratkaisi homman suunnan tähän HL- Zetorin esittämään suuntaan, eikä vähiten homman"helppouden" takia, selviän yhdellä rälläkän viillolla, viillon täytehitsauksella ja yhden kannakkeen venyttelyllä / pönttö, lisäksi vielä keskiseisontatuen jalkapainike täytyy jatkaa. Gyyforssitkin pysynevät tyytyväisinä.
 
Viimeksi muokattu:
Nyt jollottaa jokin laakeri, ei oikein saa selvää iänen tulosuunnasta, mutta eppäilisin etupyörän laakeria ja vasen puoli, ohjauksessa tuntuu jotain ylimääräistä vipatusta olevan, ja takapyörän laakerit uusin viime syksynä, näin äkkinäisesti takapyörää potkiskelleena ei pahemmin hemppumista ilimennyt. Vaihtanen etupyörän laakerit.
 
Joskus tein supertrappin kopion, se vaimenninpakka vaan pienen pyöreän vaimentimen päätylaipoista joihin lävistettiin jotain 40mm lävet, koko pakka kasaan kierretankoihin, väliin aina prikat, pakan uloimman jätin lävistämäti. Jännät pöhinät.
 
Mitä tarkottaa "omenapora" tässä pyörässä?
Epätietonen kyselee, kysely iässä.
 
Mitä tarkottaa "omenapora" tässä pyörässä?
Epätietonen kyselee, kysely iässä.

Jonkun, UuWeen veljen ? tms antama nimitys tollaselle tehoiltaan kuristetulle, alitehoiselle mopolle ......
 
Viimeksi muokattu:
Tämä valaanrasva alkoi pysyä AHAMAY: n sisuksissa ja vaihdesalkun toiminta parani huomattavasti.
IMG_20190816_135428.jpg
 
Suoritettu suuntavalojen ehjäämistoimenpiteitä omenaporaan, takavilkun terassiruuvikiinnitys kiristetty torxbitsillä ja jakoavaimella sekä itsestään purkautuva biltema - etuvilikku muumioitu gorillajesarilla.
IMG_20190816_181619.jpg IMG_20190816_181452.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Onkohan omppupora sukua hd:lle kun noin alkaa purkautuun:eek:
 
Juuri tänään mietin, että onhan perhana varmaan ensimmäinen liikkumisväline tuo mun mopo joka ei merkkaa ollenkaan reviiriään millään muotoa. Vaikka öljy onkin kuin vettä.
 
Takaisin
Ylös