SEURAAVA KONE/LAITE HANKINTASI ?

Viestiketju:
SEURAAVA KONE/LAITE HANKINTASI ?

Paljonkos noissa kiinan mittareissa hinta eroo esim: tästä? Ja saatavuus lie se 4vko versus moponetin ota hyllystä jos tarviit.

Kaks saa tuon moponetin mittarin hinnalla. Tuossa moponetin mittarissa leuka on aikas pieni suhteutettuna suurimpaan mahdolliseen mitattavaan virtaan. Vaikka sinne kaapelin saa, niin mittarin kääntäminen luettavaan asentoon voi olla haastavaa. Samoin kun johtonipun sovittaminen tuonne pieneen leukaan. o_O
 
Kiinasta se Moponetinkin mittari on :p Ihmetyttää vain sen mittausalue 40-100A. Voiko se oikeasti olla noin?
 
Kyllä alueet on oikein. Laturin latauksia pystyy mittailemaan, mutta ei mitään hituvirtoja.
 
Eihän tässä vain ole riski siihen, että mies kyllä joutuu imuroimaan, mutta rouva ei autoaan pese, kun se on miesten hommaa.

Vaimmo on tähän asti vaihtanu renkaat omaan autoonsa, pessy autonsa, imuroinu talon ja kaatanu ylmiäräset pihapuut, painostanu meikän ajumieheks Setkalla ja risukourala polttopuusavottaankii. Meillä menee vähän sillee, että ehkä nyt itekkii toimerrun hiukkasen tuvan lattioita imuroimaan. Kärtseri on ihan vaan siks, jos sais RatsunPatrollin ruosteet pysyyn kuris. Toki sillä voi muutakkii puhistaa
 
Mattojen pesuun ostin eilen halapis- Kärtserin, vanha Bläk &Dekkerin kaffa kun rupes viime kesänä kuseksiin kynsille.
 
Eikä kukaan sanonut että täähän onkin ladattava :eyepop: Turha luulo että olisin jaksanut lukea verkkokaupan sivuilta sitä. Vaikuttaa aika isolta edelliseen verrattuna ja back-näppäin on hieman outo mutta eiköhän tähän tottune. Tässä muuten on 24kk takuu kun edellisessä 705 hiiressä oli 36kk ja se kesti 42kk kunnes hajos.


56661821_400690330713813_1819238414466154496_n.jpg
 
Akku kestää aika pitkään. Töissä olen jättänyt aina viikonlopuksi piuhan perään. Saattaa kestää kaksikin viikkoa ja pohjassa on myös virtakytkin. Back-nappulaa en ole ikinä käyttänyt.
 
tätä https://konekansa.net/threads/härveli.60310/ tiedustelin mutta vissiin myyty kun ei vastausta ole tullut.
tommonen pitäis hakee @Tico n naapurista....ja muokata täytyy että nostaa 2,5m...saa klapikärryt täytettyä.
Näytä liitetiedosto 46867
Tuollaista takakuormaajan isompaa lumikauhaa olen etsinyt parisenuotta, ei ole löytynyt. Sopisi enemmän tuoda pöllejä metsästä, toimisi vähän niin kuin takalaatikkona. Nyt on vain kapoinen sorakauha.
 
Mitäpä pitäsit hintana jo valmuutteriin värkkäis talviajoon..eli tekis sitte etulevyn siihe...
 
Takaisin
Ylös