Humppa-putket ja muut talli yms soittimet, mutta ei kotilaiteet.

Viestiketju:
Humppa-putket ja muut talli yms soittimet, mutta ei kotilaiteet.

No nyt jytää niinku pitääkin:kouhoti:...hämyhäkinseitit vaan lepattaa pajassa...iso kiitos @kymi lle olihan tässä 5v takuu:epätieto:
20190110_204454.jpg
 
Jokunen nappula emempi jammun kakessa jos aunaan vertaa:D
20190110_202418.jpg
 
Aika ylläripylläri, taitaa toi taajuus olla mun jäljiltä. Siellä pohjoisessa kuulunee tuo jo vähän heikommin?
Voi olla ei yhtään huano....hyvin kuuluu törkkäsin vaan jonkun piuhanpätkän tohon antennin keskireikään:peukku:
 
Pientä päivitystä tänään pajaratioon...

Saunamökistä hain pari raskasta kaappia (lastulevyt notkuu :hermot:) jotka on varustettu erittäin laadukkailla elementeillä :D mutta kyllä jytää :peukku: noi Aunan pyramidiboxit täytyy asemoida vielä paremmille sijoilleen...

20190913_183150.jpg


20190913_183232.jpg
 
Ja nuo lommot pölykupissa johtuu varmaan siitä että jusape tuolla saunamökissä on viimeks yötä ollut ja elementin sijainti oli bilispöydän päädyssä....saattanut tulla kivellä pari hutia yli vallin :rolleyes:

20190913_190351.jpg
 
Tulikin Mieleen tai Hooveriin että tallin poppikoneen virtalähde pitäis vaihtaa.. Toimintasavu tuli pihalle jo pari vuotta sitten.. Vanhan 86? tietokoneen kenkälootan kokonen virtalähde mikä oli modattu antamaan 12v sijaan 13,8v.. Autostereot ja sit joku amismallin (pojan kalu) boosteri persiissä..
 
piharakennuksesta löytyy kans analoginen vanha keskusradio,omia keskusradioviritelmiä olen tehny 5 eripaikkaan,toiset suurempia toiset pienempiä,niin ja jos on kajareiden reunat korppua nekin voi sitten uusia,on ihan saatavissa korjaus sarjojakin mutta itekkin voi tehdä kunhan vaan keskittää kartion hyvin.
ite talleihin sorvaillu autokajareitakin pönttöihin 6/9 ja muitakin.
Nuorempana sitä jakso nakertaa kaikkea mahdotonta nyt sitte vaan käyttää,eikä oikeen enää tarkka hommaa nää tehdäkkään,seuraava vahvuus taitaa kohta olla opaskoira eheh!
 
Tossa pihalla on tullut askarreltua, niin on ihan kiva olla tämmönen humppaputki mukana, nyt vaan alkoi hyytymään jo ennen sapuskapaussia, niin meni akku vaihtoon. Taas jaksaa rokata.
 
Itsellä 4 vuotta vanha jbl xtreme jota käytän mm. Traktoreissa soittimena kun niiden omat kajarit on paskoja ja radiossakaan ei oo bluetoothia. Akku on vielä hyvässä kuosissa. Piuhan nokassa sitten jos tarvitsee pitempään soitella, ebaysta sai n. 20e 12V->19V autolaturin jolla saa tupakansytyttimestä ladattua sitä koneessakin.
 
Meillä oli ehkä kans 4v vanha extreme josta akku meni aika joutuin sitten kun meni. Uuden akun vaihto oli aika helppo homma ja taas mennään.
 
Pajan / etätyöpisteen äänentoistoon tuli eilen päivitys. Raspberry Pi3 jossa kyydissä Allo Boss DAC. Perässä Sure korttivahvari ja jotkut 75W 3-tie pöntöt 80-luvulta. En ole koskaan ollut oikein hifi-orientoitunut, mutta kyllä tuo DAC antaa paremman äänen kuin puhelimen kuulokeliitäntä. :facepalm:

Tuo Raspberry+DAC on testissä josko siitä olisi Sonoksen korvaajaksi. Volumion softan asensin tuohon Raspberryyn ja tuntuu toimivan ihan hyvin. Spotify-Connect toimii tuossa myös. Tilasin samalla myös budjettiversion DAC-kortin toiseen Raspberryyn. Pääsee testaamaan monihuonetoistoa Volumiolla. Sonoksen meininki vaikuttaa sellaiselta, että täytyy pohtia jotain korvaavaa vaihtoehtoa.

Asiallisilla aktiivikaiuttimilla pääsisi eroon tuosta erillisvahvistimesta mutta netistä näyttää löytyvän edullisia kohtuu laadukkaita vahvistimia ja torista vanhoja merkkikajareita.
 
Kasa ämyreitä kaappien päällä Yamahan perässä, erillinen 12" JBL:llä kaapin alaosassa, kaapin pohjassa reikä elementille. Sitä käskee E-400 t.amp. :D

IMG_20211222_111047.jpg
 
Takaisin
Ylös