ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Viestiketju:
ILLANVIETTOA JA TÄYSIN JOUTAVAA TURINAA ( osa II )

Oct 10, 2018 9:14 AM - Ultimate Welder: Niksulassa tykärit taas reenaa niin että koko tönö täräjää
Oct 10, 2018 9:31 AM - borg: Njuu dei ja uudet kujeet
Oct 10, 2018 11:50 AM - borg: Hiiren voi tehokkaasti tappaa kun ajaa sen lipaston alle
Oct 10, 2018 11:50 AM - borg: ja sahaa jalat poikki
Oct 10, 2018 11:50 AM - borg: ei siis hiireltä, koska se mokoma väistelee
Oct 10, 2018 1:52 PM - AJS: ofug
Oct 10, 2018 8:03 PM - AJS: nyt on harvinaisen vilkas ilta ollut kanavalla...
Oct 10, 2018 8:07 PM - klappi: Juu
 
Tuolla Marjalan absilla on muutama kerta tullut haettua bentsiiniä, kassalla ei tarvitse käydä mutta jos ei näy auton rekkari kamerassa niin eivät käynnistä pumppuja.
Oksakosken Seolla on käytävä sisällä sanomassa mitä laatua haluaa tankata.
 
Monesti odotellut letku kädessä vähän aikaa, ellei mitään tapahdu, äänestän jaloin. :cool:
 
Tuolla Marjalan absilla on muutama kerta tullut haettua bentsiiniä, kassalla ei tarvitse käydä mutta jos ei näy auton rekkari kamerassa niin eivät käynnistä pumppuja.
Oksakosken Seolla on käytävä sisällä sanomassa mitä laatua haluaa tankata.

Nyt kesemmällä kun pyörähin evästä ostamassa siitä marjalasta nii sillo tuli tuttu tankkaamaan ja varsin hyvin näky kilpi kameraan , mittarissa lienee edelleen lappu jossa lukee että kassalla käynti ennen tankkausta tms.
 
Tankkaan vain automaatista, jos sellainen on vapaana. Eipä iske houkutus ostaa mitään ylihintaista aseman sisältä. Siitä on aika monta vuotta kun viimeksi olen aseman ovensaranoita viimeksi kuluttanut.
 
Tossa Route24 llä tullu tankkailtua välillä kortti/seteli automaatista kun ei viitti ajaa 15km päähän vaan pensan tai diiselin hakuun. Siellä normaalimittari ei kans aukea enneskun myyjä kuittaa napista kassalta tankkausluvan. Moni lähtee pois kun ei tuu mittarista liemiä kun myyjät vaan kuhertelee toisella kassalla..
Aloin tallia tyhjäileen kun sinne ei ole autoa saanu sisään moneen vuoteen. 1m3 jo raivattu tilaa. "Ai mulla on tälläsiäkin" elämyksiä tulee jatkuvasti. Ledi työvalojakin löyty muovikassilliin. Vaikka kuinka raakasti koittaa tyhjätä niin varastokonttiin joutuu jatkuvasti viemään tavaraa. Onneks en aikoinaan tehny isompaa tallia. Herranjestas jos olisin muuttoa tekemässä niin viikko menis kepeästi.. Näkys olevan toi @cardaani nkin "herkkupala" tossa koekäytettynä. Ei viittis varastokonttiin raahata kosteuteen.. Tietysti vois laittaa sen Matkahuoltoonkin 20kg paketti ois jotain vajaan 25e.
 
Viimeksi muokattu:
WP_20181011_15_15_13_Pro.jpg WP_20181011_15_15_29_Pro.jpg
Vasen kuva ovelta talliin ja oikea kuva on ulkoa tallin ovellepäin.
Sorvikin oottelee kärryssä talliin pääsyä..
 
Epämääränen kasa siitä tallin lattialta jo kokolailla raivattu.. Taaempana häämöttää -79 farmaritaunus, maalia vailla ollu jo vuodesta -00.. Peltityöt tehty ja ruostesuojattu "oikeilla" ruostesuoja-aineilla koteloita myöten. 1,6 koneella ja automaattilootalla.. Odottaa varastokonttiin pääsyä.. Sen takana on sit vielä TEA20 vm-54. Koneremppaa oottamassa.
 
Näytä liitetiedosto 41927 Näytä liitetiedosto 41928
Vasen kuva ovelta talliin ja oikea kuva on ulkoa tallin ovellepäin.
Sorvikin oottelee kärryssä talliin pääsyä..
Meikäläistä lohduttavat kuvat. Meinasin että pitäisi pajaan raivata raakalla kädellä tilaa että nelivetovalmetti sisään mahtuisi etuakseliremppaan. Joku viikko sitten siellä oli Volvo V70 ja hyvin sen ympärille mahtui. @hile6363 :n kuvaa katsoessa näyttää että "kevyt kenttäsiistiminen" taitaa riittää...
 
Näkys olevan toi @cardaani nkin "herkkupala" tossa koekäytettynä. Ei viittis varastokonttiin raahata kosteuteen..
Asiallinen huomautus! Yritän noutaa sen ensitilassa, kunhan saan talosta räystäänaluset levytettyä umpeen. Halihintit varastaa muuten kaikki villat ja ullakolla käy niin mahoton tuuli.
 
noita talli kuvia kun kattoi niin tuumaus/ahkeruus olut tölkkejä ei näkynyt missään. itelläkin hallil keräyslaatikot tyhjille mut jos sekasin on niin aina niitä löytyy joka puolelta. nyt kyl halli pöytää lukuunottamatta suht siisti kun ei ole kerinny,jaksanu ja kyennyt sinne mennä mitään touhuilemaan. nyt ollu pari vko saikulla jalan takia mut huomen töihin. talon seinään paneelit olis prioriteetti 1 ja sit siirrytään halli hommiin.
 
Takaisin
Ylös